Skip to main content

Kedves Barátunk!

Elérkezett az idő, amikor a gyakorlatban is kipróbálhatod az eddig szerzett elméleti ismereteidet. Kapsz majd hozzá segítséget. Ezerszer kérték azok, akik komolyan foglalkoznak a szakrális ismeretek megszerzésével. Az elméleti írásos anyagokat megkaptátok, az “csak”az ismeret. A gyakorlat most jön.

A jelentkezők között fogjuk kiválasztani azokat, akiket fogunk majd nézni egy-egy problémára. Nagyon érdekes 2 nap lesz!

Ha 1 éven belül elvégezted a Szakrális Ébredés 3-as tanfolyamát, akkor várunk szeretettel a Mátrába. Szállást bárhol foglalhatsz, ahogy neked tetszik, de a tájékoztatóban küldeni fogjuk merre és hogyan leszünk…

(Ha nem mostanában végezted: várnod kell januári 3-as tanfolyamig. Februárban is fogunk szervezni 3+ tanfolyamot. Akkor pótolhatod majd ezt az alkalmat.)

Jelentkezni most is kell előzetesen. Megnézzük, hogy készen állsz-e már az ismeretek gyakorlati befogadására. Általános információ, hogy most aki elvégezte a 3-as tanfolyamot jöhet, de lesznek viszont kivételek, akiknek még várakozniuk kell.

Lesz kirándulás is, meg sütögetünk is valamit az erdőben, ha engedi az erdészet és tudunk tüzet rakni.

Meglátogatunk egy csodálatos szakrális értéket is. Útközben látunk sok szépet…

Itt tudsz jelentkezni:

Várjuk a jelentkezésedet itt:

Jelentkezés

( Be kell jelölni, hogy melyik tanfolyamra jelentkezel: fél napos, vagy több napos…)