Skip to main content

 

Mint ahogy egyetlen eddigi telekommunikációs koncessziós eljárásban sem kérdeztek meg bennünket magyar EMBEREKET, hogy vajon megengedjük-e, hogy a konyhánkat, a hálószobánkat, de még a bőrön belüli terünket is átszántsa egy újabb durva frekvencia, ez pedig az 5G, hát most sem!

Most hirdettek Magyarországon csendben koncessziós pályázati eredményt, amikor a fél világ arról beszél, hogy a világon az első 5G lefedettségű nagyváros a kínai Vuhan volt, az ismert következményekkel.
Az sincs rendben, hogy egy kormány az ország közösségi életterének nyilvános terét koncesszióba adja, de az aztán végképp nincs rendben, hogy az én otthonomnak, de még a bőrön belüli teremnek a terét is tálcán kínálja egy magántulajdonosnak, aki azt csinál velünk, amit csak akar!
Ennek a kurzusnak véget kell vetni!
Akkor lenne a közösségi életterünk nyilvános terének a koncesszióba adása fair, ha a kormány ezzel egyidőben legalább minden háztartásba ingyen adna egy olyan készüléket, amelynek bekapcsolásával minden szemét frekvenciát –beleértve az 5G-t is – kizárhatnánk legalább a személyeséletterünkből, ezzel együtt a bőrön belüli terünkből is . De hát egy ilyen készüléknek a használatát tiltja a piacgazdaság jogrendje!
A koncessziós bevétel nevetséges, abból még a Puskás stadion sem tudna felépülni! Figyeld meg, hogy erről az egészről a média és a balliberális ellenzék is mélyen hallgatni fog. Félreértés ne essék!
Ez nem kormányellenes, hanem ébresztő írás, hiszen minden kormány a Földön kábult állapotban dönt ezekről a kérdésekről a „fenntarthatón fejlődés” ostoba lózungját ismételgetve!
Az első hírekben az illetékes azonnal igyekezett kihangsúlyozni, hogy ezzel többszöröződik az adókészülékek száma, de arra kérik a szolgáltatókat, hogy gyakoroljanak önmérsékletet! Hát a magántulajdonos mobil szolgáltató éppenséggel nem erről, hanem az eddigiekben is tapasztalható gátlástalanságáról volt felismerhető, már ami az adótornyok sűrűségét illeti! Fokozódik tehát a frekvencia szemét!

A mostani vírus helyzet lehetőséget kínál egy alapos nagytakarításra is. Egyre több a híradás a „fizikai” környezetszennyezésről, de ez csak a jéghegy csúcsa. A nagyobb része a szennynek láthatatlan, ezekből sorolok én fel most jó néhányat!
• Frekvencia szemét: senki meg nem kérdezett lakóhelyemen Egerben, hogy akarom-e azt a 2 kereskedelmi rádiót, hogy a nap 24 órájában csörömpölje túl az egyébként ugyancsak a bőrön belüli teremet is átszántó országos kereskedelmi magán rádiók frekvencia szemétjét.
• Légszennyezés.
• Tudományos szemét: félrevezető hazug állítások a tudomány számos területén.
• Spirituális szemét: vallási dogmák, ezoterikus dogmák, globális fekete mágia.
• Migrációs keverés kulturálatlansági és tudatközösségi szemete.
• Emléksúly szemét: elszenvedett életeké, okozott káros emléksúlyok.
• Ideológiai szemét.
• Film-, könyv-, hír-, politikai szemét kollektív képalkotást kiváltó szemete.
• Rendszer szemét: jogi, társadalmi, gazdasági rendszereink önzésre alapuló és a kolonizációt segítő betartandó eszmetartalma.
• Példakép szemét: sztárok, celebek.
• Jelkép szemét: feszületek mindenhol, tetkó , ruházatra is.
• Hozzáértés szemét: akkreditált „hivatalos”hozzáértők rendszere.
• Hozzáférés szemét: hatósági beavatkozásokhoz.
• Internet tartalom szemete.
• Élelem szemét.
• Világnézeti szemét! Talán itt a legtöbb tennivaló!
Hát kedves olvasó, amikor azt mondom, hogy ma a vírus csupán az eszköz, a cél pedig a globális vakcinálás és az azon keresztül „birkává” tétele a tömegeknek, akkor mielőtt elkeserednél, én szeretnék Neked 2 dolgot mondani! (BilGates állítólag kijelentette, hogy kész 7 milliárd ember beoltására)
Az első az, hogy nem vagyunk védtelenek egészen , mert tudnod kell, hogy az égiek tisztán látják ezt és a fény oldal is fokozza az erőfeszítéseit.
A másik rád tartozik! Mennyire érted meg mindazt, amiről fentebb írtam és mikor kezded el Te magad a saját személyes életteredből, az eszmédből a szemét kidobálását, és mikor tiltakozol végre a közösségi élettered újabb és újabb szennyezése ellen lásd 5G, amire az égvilágon semmi szükség és a testi és mentális következményei Téged is érinteni fognak , azok súlyossága pedig beláthatatlan, aminek a bizonyításában ez alkalommal se számíts a tudomány segítségére!!!

 

 

A következő linkre kattintva egy részletes tanulmányt is olvashattok erről a témáról.

Tanka Endre (az MTA doktora, professor emeritus KRE ÁJK):

Az ötödik generációs elektromágneses mikrohullámú sugárzás (5G EMFR) bizonyított kártételei és nem cáfolható veszélyei *

Kattints ide:

5G-EMFR-Százak-MTA

Arckönyv oldalunkat itt találod:

https://www.facebook.com/Magyar-Szakr%C3%A1lis-Anat%C3%B3mia-123581258353422/

 

 

Írjatok alá minden petíciót ami csak létezik. Hallassuk a hangunkat!

Nemzetközi:

https://www.5gspaceappeal.org/sign-individual?fbclid=IwAR0Enwkywl9fVftDiJl7r4WAVpbJCkGCyW261Rqjwx4sbFk0C-LdGS0F-YA

Európai:

http://www.5gappeal.eu/?fbclid=IwAR2E91jlE4o7cNnwrWqmIasInHtNSGGWaE9huER_kG9qdFhZCgSZi1SO2BE

Magyar:

https://www.peticiok.com/tiltakozunk_az_5g_halozat_magyarorszagi_bevezetese_ellen?fbclid=IwAR3Clo0vgxyBgcTS3EzU4jMduX-7kViKZUuVR293LIk9iYjurIksL_XDD1s

 

 

 

 

Antenă 5G deghizată chiar lângă un cartier rezidențial din București, descoperită de un cetățean:

Antenă deghizată chiar lângă un cartier rezidențial din București, descoperită de un cetățean:

Posted by Truth For Life on Wednesday, April 15, 2020

Switzerland Stops 5G — Medical Association Concerned About Cancer and Damage to Nervous System (Updated)