Skip to main content

Kedves Tanítványunk!

Szeretnénk figyelmeztetni téged, hogy számos nem épp kedves ember arra törekszik, hogy megszerezzék a tanfolyami anyagokat, szövegeket, és minden írásos és nem írásos anyagot, információt. Hivatkoznak arra, hogy ők is voltak a tanfolyamon, hivatkoznak régi barátságokra, próbálják a tekintélyüket latba vetni stb. a lényeg az, hogy ma már nem tanítanám Őket a jelenlegi ismereteimről, vagy időközben még a korábbi ismeretekre is méltatlanná váltak.

A legutolsó alkalommal egy nő próbálkozott ismeretlenül tanítványainknál.

Elhiszem, hogy nagyon szeretné és nagyon akarja, de egy dolgot elfelejtett valahogyan a nagy-nagy akarásban:

Minden amivel a szakrális értékrend ellen törekszünk, minden amivel másokat bántunk, azért szakrális büntetés jár, amelyet a Létrendszer magasabb szintjei kénytelenek ránk mérni . Azért mert rossz célra akarja felhasználni a szakrális ébredés tanfolyami ismereteit, vagy azért, hogy önmagát tekintélynek érző valaki számára adja tovább a sóvárgott információkat, vagy azért mert magát akarja vele még “ondoláltabbá” tenni mások előtt…. a lényeg a lényeg.

Anyagokat senkinek sem küldünk postán, te se tedd ezt! Neked sem küldünk mi sem,  ezt ugye tudod.

Az álnok, gaz embereket nehéz felismerni. Elbújnak azok mögé akiknek valóban szükségük van a segítségre.

A tanfolyamok anyagai mindig fejlődnek, ezért mindenki az akkori változatot kapja meg amikor a tanfolyamon volt, 2-3 évvel később azért kénytelenek pl. a kettes tanfolyam anyagát tőled kérni, mert időközben már méltatlanná vált a további ismeretekre, vagy más okból az új változatú tanfolyamon nem fogadhatjuk.

Tehát ,ha arra való hivatkozással kérnek anyagokat, , hogy évekkel ezelőtt voltak tanfolyamon, akkor azt  mi sem teljesítjük és Te se teljesítsd!

Kérlek szépen, amennyiben valaki próbálkozott, vagy próbálkozik szólj nekünk!