Skip to main content
Öröm

Felvidéki anyuka

By 2018-10-23No Comments

Drága Szakrális Oktatók!

Nagyon örültem, hogy ellátogattatok ide a felvidékre, de legfőképpen, hogy elhoztátok az ébredés fényét. Azért mondom ezt, mivel akiknek ajánlottam a szakrális előadást, sugárzó tekintettel köszönték az ébresztő és energiát adó élményt.
Köszönettel tartozom én is, hisz ha nem léptem volna a szakrális ébredés útjára, már lehet nem is léteznék, lehúzott volna a sötétség.
Nyolc évvel ezelőtt kezdett az életem fordulatot venni. Várandós lettem a kisfiammal, akkor már volt egy 3 éves kislányom. Mint mindenki ilyenkor örömmámorban úszik, de valahogy ez nálam elmaradt. Féltem. Magam se tudom mitől, csak éreztem. Mikor a 4. hónapban voltam azt feltételezték az orvosok, hogy a baba a pocakomban Down szindrómás, összedőlt a világ bennem. Napokig sírtam. Majd elkezdtem fohászkodni, segítséget kérni. Minden este úgy aludtam el, hogy kértem. Akkor még nem tudtam, mit is csinálok, csak tiszta szívből KÉRTEM. Fiam egészségesen született. De rá 10 hónapjára elkezdődött a kálváriám.
Rosszullét, zsibbadás, szédülés, torok fojtogató érzése, mellkasi szorítás… stb., sorolhatnám. Persze semmi szervi elváltozás mondták az okosok, menjek pszichiátriára!!! De nem nyugodtam bele és kutatni kezdtem. Hát jó pár sarlatánt végig jártam, mire megtaláltam a helyes utat, a fényt.
Közben a kisfiam is elkezdett 4 éves korában furcsa dolgokat beszélni. Anya ezt látok, azt látok, beszélnek, néha csúnyák…, én meg néztem értetlenül. Végül a Germán Gyógytudomány útján jutottam el a szakrális világ tanfolyama felé.
Szavakba sem tudom foglalni mi mindent kaptam ott, újjászületést !!!, nem túlzok, számomra ez az volt. Megértettem mi is történt velem az elmúlt években, mi volt az oka a rosszulléteknek, mi nyomorította meg az életem. Nem vagyok ŐRÜLT, BOLOND, amit oly sok embertől megkaptam. Kaptam egy feladatot a fiam születésével és segítenem kell neki, hogy gyarapítsa a fényt, amire egyre többen ráébredünk. Megtanultam tisztán tartani magamat és az életteremet.
Szeretettel és Hálával gondolok Rátok kedves szakrális tanítóim. Köszönet az újjászületésért!
Ölel benneteket
Linda