Skip to main content

Ezerszer mondtuk már, hogy egy fejfájás az csak egy jelzés a testtől. Semmi más. Jelzés arra, hogy valami szakrális szinteken nincs rendben. Olyanok vagyunk egy szennyezett személyes élettérben, mint a pisztráng ebben a felmosó vödörben.  Egy ideig jól bírja, aztán az életéért küzd.. (A fotó elkészülte után azonnal kiszabadították, és ment vissza a tóba fickándozni.)

A fejfájás jelzi a térstruktúrának a megváltozását, vagy a földi szakrális lényedbe nyúltak bele valakik láthatatlan szinten, tudnánk még folytatni a sort, de a 3-szor 2 nap is kevés ezt elmondani. Ha megtanulod magad rendben tartani, akkor nem fog fájni a fejed. Idetartozik a migrén is. A migrén és egyéb fertőzések gyökerei is szakrális szinteken keresendő. Ha beveszel rá több dkg mérget, azzal nem változik semmi sem.

Ismerünk apát, aki a gyermekének – gyakran fáj a feje a gyermeknek személyes szakrális élettér és szakrális lénye meggyalázása miatt- Nurofent ad a gyereknek. Olyan nagyvonalúan bánik vele, hogy a gyerek éjjeli szekrényére teszi és akkor vehet belőle, amikor csak igénye van rá. Úgy kezeli mint egy cukorkát. Szabadon rábízva a gyermekre, hogy „begyógyszerezi” magát vagy sem.

Mély gyalázat ez! Közben pedig, maga hívja be ezt a tértipust a viselkedésével és a tetteivel. Sándor szokta mondani:” szutykos a tér „. Nem csak a tér szutykos, hanem maga az ember is, aki ilyet tesz a saját gyermekével.

Így olvassátok ezt a pár sort:

 

 

https://index.hu/tudomany/2017/11/15/feketelistara_kerult_28_veny_nelkul_kaphato_gyogyszer_franciaorszagban/?fbclid=IwAR3XGCPC_ZD8UwgjAH_bfLQV9yJsC7tkI2wPDc9BRitg9Ir6NARp-RpDj-c