Skip to main content

Te is gondolkodtál már azon, hogy hány féle módon befolyásolnak Téged szinte minden percben? Politika, média, egyházak, szekták, ezoterikus megmondó emberek. ( „gyógyítók”, papok, meditáció vezetők, látók, médiumok, szellem és rontás levétellel foglalkozók, horror filmek készítői… stb… )

Mit engedsz be a tudatodba, az elmédbe?

Amikor egyházakba, vagy szektákba tömörülnek az emberek, akkor egy már előkészített standard szerint mennek a dolgok. Így imádkozz, ezt mondd, ide járj misére, a gyerekeddel ez legyen, a pároddal ez legyen, így kerülhetsz végre a földbe…

Mit várnak el tőled?

Azt, hogy ne gondolkozz! Csak legyél részese egy rendszernek. A szádba rágják még az imát is. Imádkozz mindenkiért, akin segíteni szeretnél. Azon senki sem gondolkodik el, hogy mit tesz vele a másiknak, aki nem kérte, hogy imádkozzon egy egyház általi imával érte.

Az ima ereje mondják sokszor. Kit szólítasz meg az imáiddal? Azt az egyházi rendszert, akit megjelölnek neked?

Mondatják az imák végén azt a szót, hogy ÁMEN. Miért?

Kit szólítasz meg amikor a végén azt mondod ÁMEN? Ámon?         Ki az ÚR? Kinek az ura? Nekem nem, az biztos.

Neked?

Helyette:

„csak” kérj. Jól kérj. Tudd, hogy mit kell kérni. Hol van eltérés a szakrális anatómiádban, ha baj van a testeddel, mentális képességeddel. Milyen paramétereket kell figyelned, ha szeretnél meggyógyulni egy-egy bajodból? Hogyan tudod ezeket érzékelni? Hogyan tudod leellenőrizni, ha helyreállítást kértél egy-egy eltérésben? ( Erre tanítjuk az embereket meg! )

Erre biztos nem tanítottak téged elsőáldozás előtti egyházi tréningen, amikor a pap bácsi fekete szoknyáját nézted és elgondolkodtál még gyermekként, hogy miért is vagy Te ott? Aztán eszedbe jutott- oh, régi emlékek- hogy ígértek neked kalácsot és kakaót ha ezt végig csinálod…

Amikor áldoztatnak a templomban akkor Jézus testét kínálják fel- megeszik- majd Jézus vérével le is öblítik… ne mondja már nekem senki, hogy ez normális dolog??? Miért kell a kislányoknak fehérbe öltözniük? Miért? Azért, mert ez egy áldozati szertartás.

Ez bizony fekete mágia, csoportosan is követik el, tehát kemény verzió!

Amennyiben piszkos szakrális csatornán keresztül csatlakoztok fel egy előre ” megrágott, megdolgozott” rendszerre, akkor ott biztosan az ISTEN-nel beszélgetsz? Amikor meditálsz, biztos vagy benne, hogy aki a meditációt vezeti ő szakrálisan tiszta? Minden mesterét ismerted korábbról? Azokat is, akik pár száz évvel korábban esetleg nem annyira őrizték a szakrális tisztaságukat, de az avató rendszerekben jelen van az Ő hozzáférésük is? Szakrálisan megtisztítottad magad mielőtt meditálsz? Amikor csoportos a meditáció, mindenki ugyanezt megtette?

Olyan meditációt csinálsz amelyet szinte MLM rendszerben értékesítenek? Olyan rendszert alkalmazol, ahol több százezer forint egy nap, amelyet még akkor sem tudnak kitölteni értelmes tartalommal, a délután már meditáció van? Olyan mestered van aki a marketing összes létező fogását felhasználja, hogy még több embertől rendszer szinten kapja a pénzt, valamint jutalékot ad, minden beszervezett egyén után?

Olyan mestered van, aki látványos álnéven- rendszerint szanszkrit, vagy valamilyen sejtelmes fantázia néven fut? Neked így kell szólítanod: Mester! ….ilyenolyan Papnő! Mestertanító!

Most hagyom abba, mert nagyon cifrát tudnék írni……

 

 

Cudar világ van. Cudar világ lesz!

Miért?

Azért mert hagytuk magunkat és megérdemeljük, hogy végre felébredjünk ebből a rémálomból. Tegyél érte, hogy minél több ember segítséget tudjon kérni. Tegyél magadért, gyermekeidért. E sorok írója már több mint 8 éve nem fogyasztott gyógyszert. Semmit sem! Mégis élek. Amint valami gond adódik, megkeresem annak összes káros szakrális okát. A Szakrális Anatómia ismereteivel, és szakrális radiesztézia segítségével érzékelem és felfedezem annak káros kiváltó okait. Megoldom, kérek. Hittel kérek. Igazi hittel, tudom, hogy meghallgattatódik! Sejtem, hogy nem leszek a gyógyszermaffiánál népszerű ezzel.

(A hagyományos radiesztézia tanfolyamokon nem tudod megtanulni azokat a fontos dolgokat, amelyek a radiesztézia tanfolyamokból kimaradnak.)

Egy általános radisztéta ” csak ” a vízér, Hartmann, Ley-, Szent György vonal, a káros földsugárzásokban keresi a megoldást az egészségügyi bajokra. Nem tud az őszinte hit erejéről, nem tud a Magyar Szakrális Anatómia valós ismereteiről. Tapasztald meg. Ne megrágott- rendszerszintű hited legyen. Legyen őszinte hited, mert megtapasztalod, azért mert érzed a változást a testedben, az ügyeidben, a családod melegségében. Minden egyes pozitív változás az életedben elindítja a változást, hogy tudj magadon segíteni!

Bizonyára feltűnt nektek, hogy sok örömteli változás indult be a világon. Nem egészen úgy sültek el a dolgok, ahogy azt várták és megtervezték. Valószínű, hogy kifelejtették a magyarokat a képletből. Aki nem alszik magyarként, az most sokat tehet embertársaiért. Ezt elmondjuk majd neked az 1-es tanfolyamon.

Várunk szeretettel.

Szolgálati közlemény:

Legközelebbi tanfolyam Győrben lesz február 11.-én.

Legközelebbi 3-as tanfolyam Felsőtárkányban lesz március 4-5.-én. Felmenő rendszerben oktatunk. Nem lehetséges rögtön a 3-as szintre jelentkezni, még akkor sem, ha könyvet írtál a radiesztézia témakörében. Akkor sem, ha már oktatod a radiesztéziát. Olyan barátnődet sem hozhatod el a 3-as tanfolyamra, aki mindent lát, sőt még annál is többet, radiesztéta, -felsorolás végtelen- és még ki tudja milyen címeket szerzett…

Kérlek vedd ezt figyelembe. Köszönöm.

Jelentkezni itt tudsz:

Jelentkezés

Radiesztézia – Szakrális Radiesztézia