Skip to main content

Ebben a megvadult világunkban egy pillanatot adunk neked. Egy olyan pillanatot, amikor Te is elgondolkodhatsz, hogy van-e neked olyan perced vagy órád a napjaidban amikor örömöt adsz, vagy örömöt kapsz valakitől, vagy csak magadra tudsz figyelni.

A válaszod remélhetőleg igen. A válaszod őszinte legyen.

Ez az állat maga dönti el hogy melyik szobába megy be és látogat meg nagyon beteg, esetleg haldokló embereket. Ő ” csak ” egy ló. Te ember vagy. Jóval több lehetőségekkel. Tegyél Te is valamit, hogy jobb legyen ez a világ. Semmi más nem hiányzik az emberekből szinte csak az odafordulás, az empátia képessége. Nyomkodjuk a mobil telefont az asztalnál, az ágyban a WC-n, stb… közben panaszkodunk, hogy nincs elég időnk magunkra, nincs elég idő a gyermekünkre. Beszélgetni, simogatni, odafordulni szeretettel, és végig hallgatni a történeteit.

Ezzel adjuk fel a normális kapcsolattartásra minden esélyünket. Nem beszélve arról, hogy most a vírus miatt egy mosoly, egy simogatás is törvénybe ütközik lassan. Ezzel nem azt mondjuk, hogy szegjél törvényt, de a simogatást egy simogató szóval is tudod helyettesíteni. A mosolyt pedig tovább tudod adni szóban, energiában.

Tegyél azért, hogy ne a félelem uralkodjon. Tegyél valamit, és mozdulj ki végre a rád erőltetett rendszerekből és rossz szokásokból.

Igen. Félelemben élünk. Félünk a káosztól, mely itt settenkedik a kertek alatt. A káosz maga nem biztos, hogy rossz. A káosz az életedben elhozza majd a rendet, csak most még a szenvedős végén vagyunk. A rend eléréséhez viszont káosz kell, mert annyi pocsékolást építettünk be az életünkbe. Ahogy ma mennek a dolgok a koronavírus miatt sajnos, egy szusszanásnyi időt ad és okot arra, hogy elgondolkozz ennek a csodálatos lónak a teljesítményén.

A káoszon csak akkor lehet uralkodni, ha te teljes vagy. A teljességet pedig a szakrális kapcsolataid újra felépítésével tudod elérni.

Ez egy szakrális immunrendszer. Megvéd, pedig nem látható, vagyis szakrálisan támogat. Ott van akkor is, ha nem akarod, és eltűnik ha nagyon akarod, és többet képzelsz magadról mint ami vagy!

Most csak nézd ezt a lovat. Mennyi empátia van benne… pedig hát Ő egy ló!

 

https://www.facebook.com/watch/?v=921025061708457&extid=3fGfKAp9cPKgB8kh