Skip to main content

Kedves Barátunk!

Mostanában leszoktunk a mail küldözgetésről. Akinek fontos, úgyis feljön erre az oldalra és megnézi, hogy mi a hír. Aki érez magában elég elhivatottságot, az úgyis számon tartja, hogy mikor hol indítunk tanfolyamot. A marketing szagú zaklatásoktól mindig is elzárkóztunk, ez így is marad. Nem voltak és nem lesznek soha BÓNUSZ-ok, csak MOST, és csak ha befizeted az előleget, de siess mert ha nem fizeted be, akkor mások megelőznek! Csak a befizetés sorrendjében Nem lesz melldöngetés, halk és hangos vállveregetés hogy kisütött a nap amikor egy gondolat kipattant a fejünkből… nem lesz. Nem lesz MEGTELT vörös tábla a tanfolyami hirdetményen. Ha ott leszel a tanfolyamon, akkor ott leszel,  ha nem jössz a tanfolyamra, akkor nem jössz. Ez a Te döntésed.  A másik kérésünk feléd annyi lenne, hogy ne várd el tőlünk, hogy mail-ben online tanfolyamot indítsunk az ezer kérdésednek, ez vonatkozik a telefonos kérdezésre is.  Egyszerűen nincs rá elég időnk, hogy egyenként válaszoljuk a kérdésekre. Nincs mögöttünk egy csapat aki koordinálja ezt. Ennyien vagyunk. Ezt el kell fogadnod. Ha kérdésed van, akkor kérünk szépen jelentkezz be tanfolyamra. Aki ismétel 2-es szintig féláron megteheti. Az 1-es, és a 2-es tanfolyamoknál biztosan így lesz amíg anyagilag ezt megtehetjük. A 3-as tanfolyamot ritkán rendezzük meg. Évente két alkalommal. Tartunk 3+ tanfolyamot is szintén évente 2 alkalommal. Ezekről a ritkaság miatt esetleg küldünk emlékeztetőt.

Egy dolgot azonban kérlek tarts tiszteletben. Ha mindenhol tiszteletedet teszed – ezoterikus és pszichológiai kalamajkákon, tudat manipulációs eljárásokon, meditációkon veszel részt, ahol aztán rád pakolnak valamit amitől nem tudsz csak úgy megszabadulni, akkor  azután pedig szaladsz majd vissza a kályhához melegedni „ismétlőként” mert baj van… Nem! Nem!

Azon is gondolkozz el, hogy nem kaptál-e ingyen ajándékot, ismétlő sürgető tájékoztató mail-t tanfolyamok ismételt részvételére, vagy esetleg egy másik ágazat elindításáról és követelőző jelentkezést sürgetve álnéven, vagy kombináltan más nevét felhasználva. A fekete mágia erői mindenre rátehetők. Levélre, ajándékra, tárgyra, e mail-re, kapcsolatra, bármire akár ügyre, ingatlanra is.  Az Ég segítői úgyis mindent tudnak. Kímélj meg bennünket a részvételedtől ezekben az esetekben és kérj segítséget onnan, ahonnan hoztad magaddal a bajt. Gondolkozz! Te tudod, hogy hol jártál! Nem biztos hogy az ezoterikus ágazat rossz, de az előfordulhat, hogy a mester avató rendszere szennyezett és Te tőle kapsz avatást, ő vezeti a meditációt… akkor már régen vége a körnek. Viszed tovább, és egyre rosszabb állapotba kerülsz. Bevalljuk őszintén neked, nem is baj hogy lesz kuruzsló törvény, igen nagy szükség van rá! Nem leszel azzal több, ha ezer ilyen „szuper” helyen jársz, viszont az esélyed növeled, hogy életed végéig ne felejtsd el a leckét amit kaptál!

Pusztán jó tanács: NE ülj be 100 beteg, szakrálisan nem tiszta ember közé meggyógyulni!!! Akkor sem jó ötlet, ha már olyan szinten manipulálva van a tudatod, hogy olyan vagy mint a kopó kutya aki szagot kapott. Ne hidd el, hogy ők mindent megtesznek azért, hogy ott tiszta legyen a tér, nem lesz az, ennek ezer oka van, a tanfolyamon bővebben mesélünk neked róla. Könnyen előfordulhat, hogy megvezetnek, vagy vezettetnek mint akit meghipnotizáltak.  Légy óvatos!

Nem kell a Facebookon lógni éjjel és nappal, ezer csoportban benne lenni és riogatásokat olvasgatni, nyomni a like-okat. Szánj egy kis időt arra, hogy összeszámolod azokat a perceket, órákat amit azzal töltesz, hogy más holdudvarát fényesíted. Ez vonatkozik a mi oldalunkra is. Nem kérünk Téged erre, persze jól jönne a segítség, de nem kell mindenáron. Ajánlhatod az oldalt, de nem kell 3 embert hoznod, hogy ingyen  legyen a részvételed a tanfolyamon, az biztos. A mi marketingünk az, hogy megtapasztalod.

Na kérjük szépen, kimorogtuk magunkat.

A jövő nem ilyen sötét mint a borítókép, de törekedni kell rá hogy fényesebb legyen.

A Magyar Szakrális Anatómia elnevezés azt jelenti, hogy az ember Létrendszer anatómiájáról, azaz az ember szakrális- nem látható- felépítéséről kapsz komoly ismeretet. Nyomtatott anyagokkal, ábrákkal, segédanyagokkal. Ez nem egy lélek „putyulgatós” tipikus spirituális hely, itt tenned kell a dolgodat napi szinten és tanulni. Viszont amit cserébe adnak neked fentről az felbecsülhetetlen kincs.

A lényeg: szombaton kezdünk Dunaszerdahelyen. Jelentkezni tudsz itt:

 

Jelentkezés