Skip to main content

A Szakrális Ébredés nem azt mondja, hogy ne menjél orvoshoz, hiszen ha ez lenne, akkor honnét tudná a beteg, vagy akik Őt gyógyítják, hogy mi a konkrét diagnózis.
A szakrális ébredés azt sem mondja, hogy ne fogadd el az orvosi kezelést, ne vegyél be gyógyszert!
Azt mondjuk, hogy menjél el orvoshoz, és a konkrét diagnózis ismeretében a gyógyulásodba Te magad is szálljál be az ismereteiddel, legyen az Germán Gyógytudomány, szakrális tisztítás, ima, vagy bármi, amiben Te hiszel.
Tudd azonban, hogy amiben hiszel, úgy a Létrendszer gyógyító hierarchiájának csupán az a mögötti szintjét szólítod meg és az nem biztos, hogy elég a testi funkciók helyreállításához.

Ahol azt mondják, hogy ne menjen orvoshoz, nem azt jelenti, hogy ne csináljon semmit a beteg, és hogy tétlenül elviseljen és elszenvedjen minden beavatkozást.

A szakrális ismeretek azért is ajánlottak, mert ezzel még az orvosodnak is tudsz segítséget kérni, tisztítod a gyógyszeredet, a vizedet, kemoterápiás anyagjaidat, gyógyszereidet ha nem vagy olyan helyzetben, hogy elutasítsd!

Sőt, amit az orvos sem tud, még azt a személyes életteredet is helyre tudod állítani, amiben a bőrön belüli teredet tartod és ahonnét az orvoshoz elmentél, majd ugyanoda mégy vissza, fontos tehát, hogy ott tovább ne legyen betegítő tér!

Arról nem is beszélve, hogy a Magyar Szakrális Anatómiai ismeretekkel Te magad tudod nyomon követni az állapotod alakulását és napi szinten kérheted a szervek szakrális paramétereinek a javulását is, míg pl. az orvosodnak csak a laboreredmény kézhezvétele után van erre lehetősége.

dr. Császár Sándor