Skip to main content

Minden Embernek végig kellene néznie David Icke lenyűgöző tartalmú és lendületű videó-üzenetét.

 

Szakrális Anatómiai ismereteim alapján azonban jeleznem kell, hogy csupán annak a felismerése, hogy a test/lélek/szellem  szokásos ezoterikus ostobaságával ellentétben, mi TUDAT vagyunk, ez még önmagában nem szabadít meg bennünket a David Icke általa megnevezett jellemtelen galeri látszat hatalmától.

 

Sürget az idő, hiszen, ahogyan arra a Jelenések Könyve is utal, az Új Világrend lovagjai tudják, hogy nincs sok idejük, ezért van ez az „egész pályás letámadás” az emberiség ősi értékei és mértékei ellen Szerencsére a kapkodásban az  álvakcinázással, „oltakozással” óriásit hibáztak!

 

Ha meg akarod ismerni a Világot, ismerd meg előbb önmagadat!” Ez az ősi mondás igazabb, mint gondolnád!

Ne akard emelgetni a frekvenciádat és ne várd annyira a frekvenciaugrást, mert az nélküled nem fog menni!

Csak akkor lesz esélyünk győzni, ahogy ezt David Icke szerint is, (és nem méltósággal veszíteni) ha Te is megismered a láthatatlan Önmagadat, amit úgy is mondhatnánk, hogy a Láthatatlan Embert és akkor nemcsak arra jössz rá, amit David Icke is mond, hogy Te vagy a legnagyobb hatalmú és megállíthatatlan Létező a létezés rendszerében, hanem arra is, hogy mit kell tenned a földi élet normalitásának és ebben való megmaradásának az érdekében!

Hát ez az , amit – ha máshol nem – akkor a mi Magyar Szakrális Anatómia tanfolyamunkon megismerhetsz!

 

David Icke úgy fogalmaz (5. 40-nél )  az elején hogy az „önbecsülés” önmagában véve „védőbástya” a zsarnokság ellen , ami első hallásra számomra elégtelen, de aztán (21.40) kezdi helyretenni, hogy semmi, nincs amit ne tudnál megteremteni mert „megállíthatatlan vagy”!

 

A riporter eléggé el van maradva szakrális kérdésekben, – csak a szokásos ezoterikus kliséket pufogtatja- ezt mutatják a 19.42-nél feltett;

Változtassuk meg az energiánkat,

próbáljunk meg magasabb frekvencián rezegni?

Ezeket a tipikus” new ages” szólamokat kérdezgeti.

Ettől még nem leszel védett és nem kerülsz ki a „csapdának” nevezett kolonizációból.

 

 

Én azokat a tanítványokat keresem, akik (41.05) megértik, hogy MI a MINDEN LEHETŐSÉG VAGYUNK, akik határozottan keressük azt a lehetőséget, amit meg akarunk nyilvánítani és akik – Icke szavaival – felül akarják írni a ránk rótt döntéseket!

 

..”így készülünk szelíd háborúra,

mindig önmagunkért, soha mások ellen,

sót párolunk és vásznakat szövünk,

s míg kisebbítnek, lassan megnövünk. „  Dsida Jenő

 

Amennyiben szeretnéd megtudni, hogy ki is vagy valójában, valamint ha szeretnél segíteni magadon és másokon önzetlenül akkor itt tudsz jelentkezni:

 

https://hunsacra.hu/jelentkezes/

 

Budapest 1-es tanfolyam indul október 2. Ideje elkezdened végre a Te saját földi életedet élni!

 

David Icke videó itt megtekinthető:

https://videa.hu/videok/hirek-politika/david-icke-a-csapda.-tudatossag-WwAoDWyZNq4pxKAw