Skip to main content
Öröm

Dániel Somogyországból.

By 2018-11-22No Comments

„A szakrális ébredés már alapfokon is óriási segítség.
Ezúton is köszönöm unokatestvéremnek, Bettinek, aki csupán ajánlotta a hunsacra.hu honlapot, miután elmondtam neki, hogy válságba került a házasságom. Segített 3 éves kisfiamon is, akit az anyukája éppen radikálisan megváltozó körülmények közé kényszerített azon döntésével, hogy a csendes falusival felhagyva új életet kezd egy másik férfival a főváros közepén a kisfiunkkal új oviban. Betti tanácsokat is adott ismeretei alapján, hogy hogyan kérjem: segítsen az Ég! Feleségem már 1 hete elkezdte új fővárosi életét, elköltözött itthonról. Betti tanácsai után mentőövnek éreztem az épp akkor induló szakrális Ébredés tanfolyamot, melyre azonnal jelentkeztem. Péntektől vasárnapig odamentem, vasárnap este 21 körül megcsináltam a házra, amit Sándor tanított, és kért. Amikor elkezdtem, ugattak, és vonyítottak a kutyák (enyém, és a szomszédoké), és amikor feltettem a falra az „egy dolgot”, utána egy frissen elkapott, még vérző seregély madár került a házam bejárata elé, közvetlenül a küszöbre. A kutyám hozta nyilvánvalóan, de ő nem csinált ilyet előtte sose! Félelmetes, sűrű energiák voltak eleinte, aztán elkezdett kitisztulni. Ami másnap este 19 kor történt, az nemcsak a házon végzett dolgok, hanem még a képzésen történt „elsajátítások” miatt is voltak, ez meggyőződésem. A tanfolyam végén közvetlenül felrúgta a megállapodásunkat a feleségem, és több vagyoni igénnyel állt elő. Ez mélypontot is jelentett számomra, mert azt is előrevetítette, hogy megállapodás nélkül a gyermek elhelyezésében is harcokra készülhetek (ezt betudtam a sötét oldal bosszú(ságának) a tanfolyam miatt). Szóval ilyen előzmény után történtek a fentiek, és a következő is: az ügy megoldását kértem. Erre fel hétfő este az alábbi üzenetet kaptam feleségemtől: „Kérlek, gyere értünk még este. Szeretném, ha nem szakadna szét a család. Átgondoltam mindent, és tévedtem 🙁 Itt hagyok mindent, és többet hátra sem nézek. Szeretném, ha „gyermek neve”-sal lenne az apukája és anyukája. Gyere értünk még ma.”
A dolog pikantériája, hogy a környezetem jósolt ilyeneket, de legalább 6 hónap elmúltával, míg megtudja mit/kit veszített, ezzel szemben feleségem egyetlen napot töltött új pesti munkahelyén, és már aznap a fentiek szerint hozta meg szeretetben fogant döntését.

az Égiek örök dicsőségére!

dr. S-Dániel, Somogy megye (miközben írok – a szakrális ébredésnek köszönhetően – idillivé vált házamban boldog körülmények között együtt van a családom, és érzékeny feleségem közölte, hogy mindig ilyen hangulatra vágyott)