Skip to main content

Mostanában a Facobook-on folyamatosan látjuk ezt a reklámot.

Mindenki rendelje meg ezt a könyvet aki:

  1. Szeretné az agyát egy alapos agymosásra beadni a mosodába.
  2. Szeretné elveszteni komplett vagyonát.
  3. Szeretne a családjától elidegenedni.

Ez egy veszélyes szekta első lépcsője, a második pedig a csodálatos OXFORD teszt- semmi köze Oxfordhoz, csak jól hangzó nevet kellett neki adni- amelynek kittöltésével gyakorlatilag a kezükbe adod magad, mert a konzultáció után majd leülnek veled beszélgetni, hogy milyen komoly baj is van ám veled! Annyira komoly, de annyira! A rengeteg méreg amely a szervezetedben és az érzéseidben felhalmozódott pedig elönti teljesen a lényedet és gátolnak a HID-on haladásban. Egyél majd jó sok vitamint,- természetesen a saját rendszerükben kínált csodavitaminokból… kell majd méregtelenítő program, ahol gigantikus dózisban fogod kapni azt az anyagot, amely nem épp barátja a szervezetednek.

Végezz tanfolyamot, életjobbító tanfolyam, legyen a tudatod tiszta mint a patyolat, haladja a HID-on. A nagy hídon haladásban pedig mossák az agyadat szépen, a vagyonod és családod pedig elveszik. Eltűnik.

A végén ott fogsz állni, hogy boldog vagy, ha elvégezhetsz egy tanfolyamot a nagy Amerikában, elmehetsz majd a nagy FLAG-be. Észre sem veszed, de minden második szavad idegen szó lesz, vagy rövidítés… na itt kezdj el gondolkodni, amíg nem késő.

A szavak szépek, de ami mögötte van na az…. no comment:

 

http://www.basicbooks.hu/lelkieredetubetegsegek/?r=dkmis&s=facebook&a=rabl%C3%A1nc&fbclid=IwAR3Xf-gW6B3bg280qc-CuQP1-Er5Bao3eX8x7GlkZULUJL2Yo4z_f3xsMfk

 

Kétségtelen, hogy a kirakatot megcsinálták rendesen.

Javasoljuk inkább ezt a könyvet elolvasni, mert egyből másként fogsz gondolkodni.

https://dudasdiana.hu/

 

Bátor lány. Tényleg. Kitartást kívánunk neki.

A kiemelt kép sem egészen véletlen ám…