Skip to main content

Itt valakinek megint sikerült túltolni…

 

 

Manapság a férfiaknak és nőknek nagyon fel van borulva a testi polaritásuk.  Talán ezért is érték az, amely régen kacagásra gerjesztette volna a népeket.

Lassan a férfiakat már semmi sem különbözteti meg a nőktől. Ez fordítva is igaz.

Mellesleg, legyen szólva a gender ideológia, mint fogalom, a mi gyermekkorunkban nem volt napi szinten téma, sőt nem is volt még ilyen.

Valakit vagy Bélának, vagy Juliskának neveztek el. Nem volt ideje a szülőnek, sem a gyermeknek átgondolni, hogy melyik nemhez óhajt tartozni.

Eme videót úgy hívják, hogy: ÉRZÉKENYÍTÉS.

Itt még lehetne arról beszélni, hogy művészi szabadság, de amikor a nagy divatdiktátor bemutatóján virágos nagyi-otthonkába bújt fiatal csont és bőr fiúkák flangálnak harisnyakötős lábacskákkal, lila tüllfátyollal a fejükön…, az is egyfajta szabadság, vagy követendő példa???

Ez is ÉRZÉKENYÍTÉS.

Amikor az iskoláinkban előadást tartanak a homoszexualitásról a gyermekeinknek…, tudjátok: ÉRZÉKENYÍTÉS!

Ha az utcáinkon vonulnak fel…, tudjátok ÉR…..

 

Manapság már az a kunszt, ha valaki NŐVEL él férfiként és FÉRFIVAL él nőként. A nagyobbik kunszt, ha nem is latens homoszexuális. Ez már nem is kicsi csoda manapság, mert annyira túl vagyunk ÉRZÉKENYÍTVE!

Csak félve jegyezzük meg, hogy az igazi FÉRFI és az igazi NŐ is lassan eltűnik. Kihal az a generáció, akik még képviseltek mintákat. Akinek sikerült családi mintában vinni tovább az értéket, azokat pedig őrzik azok a nők és férfiak, akik szerencsések voltak és ilyen párt találtak maguknak annak idején. Meg is kell becsülni, de nagyon! Elmondhatatlan kincs manapság a jó párkapcsolat, azaz a család!

Az, aki pedig peches és csatlakozik egy vallási szervezethez/szektához ezzel a latens homoszexualitással, azután köteles beszámolni minden cselekedetéről, azért, hogy utána jól megzsarolható legyen, és jól fizessen és tejeljen, amíg él…

Nekünk Ravel nem ezt üzeni ezzel a zeneművel, bár amikor Ravel a Bolero zeneművét írta súlyos agyi betegséggel küzdött már, de kérem miért épp menyasszonyi ruhába öltözött férfiak …

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2749849651710798&id=203821249646997

 

Pár szépséges fotót itt tudsz még megnézni:

https://galeria.index.hu/kult/2018/02/21/a_gucci_bemutatta_a_20182019-es_oszi-teli_kollekciojat/9

Volt egy szép felvonulás itt Budapesten.

A szexualitás magánügy vagy közügy? Ha magánügy, akkor miért kell felvonulni? Ha nem közügy, akkor miért vonulnak fel politikusok azt  a kutyafáját…

Messzire vezetne megint, ha gondolkodni kezdenének ezen… a “bélaság” már nem is olyan messziről integet.

A filmrészlet amiből idéztünk:

Még több információ:

 

https://www.facebook.com/Szakr%C3%A1lis-Radieszt%C3%A9zia-123581258353422/?ref=bookmarks