Skip to main content

Játszunk el a gondolattal.

 

Nem ártunk egymásnak. Te sem ártasz senkinek és ők sem ártanak neked.

A káros szándékok mérgeznek, a káros szándékok ha gyűlölettől vezérelve vannak kimondva. (Ez most nagyon magyaros volt.) Szóval ha gyűlölettől vannak kimondva a szándékok amelyek másoknak ártanak…. az az ÁTOK.

Az a szándék amely pusztán a tiszta szeretetből és örömből fakad…. az az ÁLDÁS.

Szép új világ lenne ha nem lenne több ÁTOK, „csak” ÁLDÁS.

 

Az ÁLDÁS energetikája olyan gyönyörű, hogy bizony ezt az ÁTOK nevű borzalmat hatástalanítja.

Előfordult már, hogy a tanfolyamra úgy érkezett valaki, hogy többször ütközött autóval vonattal, valamint motorral egy autónak…. semmi baja sem lett, vagyis igen. Egyszer felhorzsolódott a feje. Egy másik esetben minden rendőr a halottat kereste az úton, aki a fának dőlve éppen azon gondolkodott, hogy a csodába élhette ezt az egész balesetet túl…

Az átoktól egyszerű megszabadulni. Nem nagy kunszt.

Nevezhetjük ezt átoklevételnek is. Nevezhetjük ezt bárhogyan. A lényeg amit mások gyűlölettől vezérelve kimondanak, vagy rád tesznek, te azt egy mondattal, akár 1 percnyi munkával hatástalanítani tudod.

A gyűlölettől vezérelt ember a leggusztustalanabb emberfajta a világon. Akár 2 percenként képes újra átkozódni. Ezért nincs olyan, hogy valaki 3 millió forintért leveszi rólad az átkot! Ez fontos. Ezt folyamatosan rád tudják pakolni, tehát ha nem tanulod meg magad rendben tartani, akkor rendesen pakolhatod a mindentudó „jósnők” asztalára a sok-sok milliót életed végéig! Az emberi butaság K2-es csúcsa az ezotériában dúló hülyítés. Nem kell ezoterikus „guru”-hoz szaladni ezért. Magad csinálod! Te is megoldod 1 perc alatt! A kutyafáját!

Nem nagy dolog. Kicsiny dolog, viszont hatalmas amit ad az emberek életminőségéhez.

A lényeg ha nem lenne ÁTOK sokkal szebb lenne ez a világ. Sokkal élhetőbb életminőséget élhetnénk mi emberek, ha nem gyűlölködnénk folyton egymásra.

Elemezd ki nyugodtan ezt a szót: GYŰL-ÖLLEK. Benne van az ölés ige. A szó, az IGE öl.

Kell még ezután bármit magyaráznunk neked?

Az ezoterikus blablabla pedig kizsigereli az embereket szépen gyorsan!

A következő 1-es tanfolyam Győr városában lesz a jövő hét végén július 25-26.-án, a másik alaptanfolyam Gyöngyösön lesz 2 hét múlva azaz augusztus 1-2. napon.

Szerintem 2 napot adni annak a lehetőségnek, hogy ne legyél kiszolgáltatva másoknak egy nagy lehetőség. Kihagyni vétek.