Skip to main content

Bárium, stroncium, alumínium – chamtrails és annak összefüggései

Úgy gondoljuk, hogy ideje az embereknek felébredni a rossz álomból, melyben tartanak bennünket évezredek óta.
Gondoltuk, itt az ideje felépíteni egy ingyenes online előkészítő tanfolyamot itt a blogon, hogy segítsünk végre rendezni a dolgokat. Ez egyfajta előkészítő lenne majd az éles igazi tanfolyamra ha érdekel. Itt tudsz sok mindenről olvasni. Ismereteket szerezni ingyen.

Sok minden van azonban, amiről nem tudunk, sőt van egy rossz hírünk: nem is fogunk tudni.
Vegyük át újra, hogy mit kapunk fentről, amit fizikai szinten kapunk a nyakunkba; mielőtt folytatnánk és haladnánk, hogy miért is nem jó, ha a telefonod az 5G-re van állítva.
(A modern telefonokon a beállítás menüben lehetőséged van hálózatot választani. Választhatsz 2G hálózatot is akár…. ezzel javíthatsz a saját egészségi állapotod minőségén, valamint némi fricskát adhatsz a rendszernek, mert hamarosan lesz 25G, sőt lehet hogy már van is…)
Most előre szaladtunk, pedig még ott tartunk, hogy: CHEMTRAILS.
Gondolj bele, megnövekszik az erdőtüzek aránya – szinte olthatatlanná válnak a tüzek -, megváltozik az élelmiszereinkben az említett 3 anyag tartalma, megváltoznak a vizeink, és tiszta levegő helyett mást lélegzünk be. Tehát a gyógyszerfelhasználás is növekszik, valamint még bonyolultabb betegségek jelennek meg; egy komplett iparág termelődik ki a helyzet kompenzálására, melyek segítségével aztán szakrálisan terhelt anyagokat, eszközöket forgalmaznak. Igen ilyenek az MLM rendszerek, ilyenek a gyógyító szekták, az UFO hívó Xenu szektája, mely üzleti szekta sok vitaminnal, a hátukon rángatózó vidámvasárnaposok, stb. …
Próbáld felidézni milyen állat jelenik meg a gyógyszertárak emblémáiban?
Megmutatjuk neked a WHO emblémáját hátha rájössz némi összefüggésre.

Forrás:

https://www.google.hu/search?q=who+emblem+meaning&sxsrf=ALeKk00eIq2V1FaGwZVXzvS7Fza6ryA1Og:1586936920297&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj_6ajb-OnoAhWqyYUKHX88AAMQ_AUoAXoECAwQAw&biw=1514&bih=706#imgrc=UM0HtABt1D2CKM

 

 

A mai ismeretet itt találod. Reméljük Te magad is találsz majd összefüggést a fentiekkel.