Skip to main content

Mi az ami elveszett belőlünk? Mi az, amire már annyira vágyunk? Az öröm, a szeretett érzés, a szeretek érzése az veszett el belőlünk ebben a rút világban.

Nehéz minden perc. Elvették az örömünket. Ez az írás adjon erőt neked.

Nincs olyan, hogy Te nem vagy benne az egészben. Te vagy az életed. Élsz a gyermeked mosolyában, élsz abban, ha dédelgetsz az ablakodban egy kis ibolyát és örömöd van abban, hogy hónapok óta virágzik. Sétálj. Láss is, ne csak nézz. Vedd észre, amit nem raknak ki nagy betűkkel. Bajban vagyok, segíts. Segíts a szavaiddal, a fényeddel… segíts és önfeláldozás nélkül add meg amit adhatsz.

Adj úgy tárgyakat, fizikai dolgot, hogy ne tudja ki adta, csak tedd meg, hogy tisztán kapd vissza az őszinte adás örömét.

Tudd, hogy elfogadni is kell tudni. Arra neveltek bennünket, hogy nem lehet elfogadni, jaj nem. Aki elfogad, az engedi az örömöt megadatni annak, aki ad és szívből adja. Ne hidd el, hogy kiválasztott vagy és megérdemled, hogy folyton kapj. Néha adj is.

Vajon miért van ennyi öngyilkos és miért van ennyi örömtelen ember? Talán azért, mert elvesztünk az adás-kapás játszmájában? Vajon megtettünk mindent azért, hogy valahol ott mélyen azzal is foglalkozzunk, akik mi magunk vagyunk? Hagytuk éjszaka sírni, visítani magunkat, emésztettük a testünket az érzéseink által. Szeretted önmagad? Itt sorolhatnék helyzeteket, de biztosan tudsz behelyettesíteni sok mindent. Szeretted annyira önmagad, hogy azt tudtad mondani valamire, hogy: NEM! Nem kérek ilyet többet. Már szenvedtem emiatt, már nem, nem, nem! Megtudnád tenni néha magadért?

Sok nehéz helyzetet hallott és látott már e sorok írója. Sajnos nap, mint nap kapom írásban és telefonban. Miért hagyjuk ezt? Valahol mindenki fél FEL-ismerni, hogy ezt mind-mind mi magunk generáljuk. Mi hagytuk, hogy ez legyen velünk. Amint ki tudod mondani a NEM-et és abban a helyzetben meglátod az igazi utat, akkor örömöt adsz annak az embernek, aki nem kényszerül tovább a játszmázásra. Elindítod az úton, ahol tisztán láthat. Tedd meg magadért, hogy őszinte vagy ÖNMAGADDAL!

Az örömöt mi magunk hagyjuk kiveszni magunkból. Amikor szépet látunk, vagy hallunk akkor – bár röpke pillanatra- fel tudunk csatlakozni egy olyan Ég-i csatornára ami bennünket épít. Velünk van éjjel és nappal. Velünk van örömünkben és velünk van bánatunkban. Segít és támogat.

Nem TE vagy a felelős mindenért, ami a családodban történik. Nem TE okozod a fájdalmat. Nem neked kell egyedül megoldani az egész család problémáját és feláldozni magad tüzeken átgázolva.

A családodért oltattad be magad ezzel és azzal, a beteg fiúért hogy utazhasson, a testvérért aggódsz, aki drogos és szüli sorban a gyerekeket, a gyerekért aki figyelemzavaros és nem alszik éjszaka, az apáért aki idős és demens, vele minden perc ajándék, hogy még veled van, az unokáért aki furcsa bőrjegyekkel a testén született, az anyáért aki soha sem szeretette a fiát, az autista felnőtt lányért aki a konyha padlóján alszik és rohamot kap ha kivinnék onnan…  Melyik vagy TE? Mindig valaki másért aggódsz, közben pedig TE elveszel valahol…

 

Tudnod kell, hogy mi magunk vagyunk képesek megteremteni egy olyan szakrális rendszert, amely végrehajtja az örömtelenséget. A káros érzelem, az önbecsülés hiánya hozza azt, hogy már életében leépül az, aki nem tiszteli önmagát.

Emeled fel a fejed és szeresd őt. A testedet, az Önvalódat. Önmagadat.

Örömödet pedig ismerd fel. Fotózd le a telefonoddal vagy a szemeddel a szépet, tedd el a nehéz időkre. Nehéz idők lesznek. Megérdemeljük, mert hagytuk, hogy ez megtörténjen. Talán egyre többen ismerjük fel ennek is a jóságát. Megváltozik az emberek gondolkodása, ebben reménykedve kérem, hogy tanítsd embertársaidat.

Nem mesterek vagyunk, nem is gyógyítók. Tanítók.

A hétvégén 2-es tanfolyam lesz Budapesten. Amennyiben fejlődnél és igazi tanítóvá szeretnél válni.

Felmenő rendszerben oktatunk, kérlek csak akkor jelentkezz, ha már végeztél 1-es tanfolyamot nálunk.

Itt tudsz jelentkezni:

https://hunsacra.hu/jelentkezes/

Adj örömöt, és találj örömöt és szépet mindenben.

Mutatok neked pár perc örömöt.

 

https://www.youtube.com/watch?v=2SxS44X-Uok&ab_channel=LucidDream