Skip to main content

Nem tudjuk mit is tesznek a háttérben. Fogalmunk sincs, hogy hány fronton aláznak meg bennünket embereket. Képzeld el, hogy ez csak az anyagi szint. Szakrális szinteken még ennél is tovább mennek… csak kolonizált lényeknek tekintenek bennünket.

 

Tanulj többet mag-adról, hogy szembe tudj szállni a téged nyomorító szakrális hatásokkal.

 

Május 22.-én Pakson tartunk 1-es tanfolyamot. Itt megtanulhatod magad helyreállítani és ellene menni a Te nyomorításodnak. Megújult a tananyag és a módszer. Sokkal egyszerűbb lett minden. Gyere ismételni ha tudsz….. olyan hozzáférést kapsz mely segítségével hatékonyabban tudsz magadon és családtagodon segíteni.

Aki e sorokat írja már 8 éve nem szedett semmilyen gyógyszert. Nem termelője, sem éltetője a kolonizáció haszonélvezőinek. A test jelez, ha bármilyen szakrális beavatkozás történik. Láthatatlan szinten beavatkoznak a tested szakrális rendszereibe. Ezt megérzed. Erre válaszul Te is beavatkozol szakrálisan. A fájdalom elmúlik.   Csak 1 perc az életedért cserébe…. A titok az, hogy felismered, hogy KI IS VAGY VALÓJÁBAN!

 

Fogadjátok szeretettel Dr. Drábik János szavait, a mai helyzetről. Lásd mennyi ármány van a világban, miért hinnéd el, hogy más -nem látható – módon nem követnek el ellened naponta többször szakrális szinten bűntényeket?

https://www.youtube.com/watch?v=Mc8ei-XQSi4&ab_channel=VNTV-VIVANATURATELEV%C3%8DZI%C3%93