Skip to main content

Felkavaró lesz. Kell róla beszélni!

Ugyanis, aki nem szól a megfelelő szerveknek időben, ha tudomást szerez hasonló esetek lehetőségéről, azt nem csak a mulasztás terhe terheli, hanem a határtalan felelősség is. Hol voltak ezekben az esetekben a szakemberek? A gyermekvédelem, az orvos, a tanító, a családgondozó, rendőr?

Miért kattan be oly sok ember, és miért lesz olyan sok borzalmas családi tragédia? Most nem kellene a konfliktus keresgélésre koncentrálni, megoldani erőszakmentes kommunikációval, és egyéb pszichológia bravúrral, mert hogy meg ne sérüljön a lelke szegény lénynek, mert az biztosan csak egy kis pötty az egész történetben. A lények kedvenc kimosakodó szövege a zűrös családi háttér, a munkahelyi idegeskedés, a zord apja aki nadrágszíjjal verte ha rossz kedve volt…

Mennyi baj történt már, és még fog is sajnos. Mikor jön el az idő amikor felébrednek az emberek, és mernek is szabadon gondolkodni, és a tettektől sem riadnak vissza, hogy szakrális tisztító ismereteket szerezzenek. Nem erőszakra gondolunk, csak arra, hogy aki hagyja, hogy szakrális lényét naponta meggyalázzák olyan erők, és jelenlétek, akik aztán gerjesztenek egy ilyen konfliktust az embertársaival, szerelmével…. az tényleg olyan mintha már éltében is halott lenne.

Hagyjuk itt most békén az elhalt emberek szellemeit mert sok ezoterikus ágazat ezzel oldaná meg a dolgot. Szakadjunk el ettől a triviális maszlagtól. Itt annál sokkal komolyabb erők mozognak.

A körülmények sajnos hozták a végkifejletet ennek a valakinek az életében. A metál zene komorsága, még jobban felerősíti a másik oldal erőit. Sajnos már késő ezen gondolkodni, bárcsak valóban meg lehetne forgatni az időkerekét… talán akkor a rossz gondolatok, csak gondolatok maradnának és nem lenne egy szörnyű tett a következménye.

Meddig és hol van a határ, ahol képes beavatkozni a jog, és megvédeni azokat akik jelenleg is ilyen “emberrel” élnek? Ki vigyáz azokra a nőkre akit a férje naponta életveszélyben tart? Ki vigyáz azokra a gyermekekre, akiknek ezt végig kell néznie? Ki vigyázza azokat a gyermekeket, akik naponta megélik, hogy anyjuk majdnem meghal apjuk kezei között? Sokszor a gyermekek mentik meg az anyuk életét egy hirtelen cselekedettel, vagy maguk lépnek a tettek mezejére.

 

Ki irányítja ezt az embernek nevezett lényt? Ki van ott hatalmon a tudatában? Ki uralja annak személyes életterét?

A szakrális tisztaság azt jelenti, hogy Te magad döntöd el ebben az életedben, hogy éppen mit cselekszel.  Nem olyan régen egy “apalény” 2 kicsi fiát- 7 és 9 éves- verte agyon egy vascsővel, majd magával is végzett miután 15 éve zsarnokoskodott egy jobb sorsra érdemes asszonyon. Azért nem írtuk le, hogy ez a “férfi” egy állat volt, mert az állatok ilyet soha, de soha nem tennének… Szerencsétlen asszonyt azóta is gondosan vigyázzák.

Vajon a jelenleg épp folyó bírósági ügyekben gondolnak a bírók arra, hogy mennyire veszélyes egy ilyen lénnyel akár egy percre is összezárni egy gyermeket, vagy gyermekeket? Az ilyenek a másodperc töredéke alatt kattannak be, és törik szét emberek életét örökre. Aki megtapasztalta tudja, hogy mennyi fokozata van egy ilyen elborult lénynek, Egyik napon még cukorédesen nyomja a csodálatos családi marketinget, délutánra már elborult szemmel és fröcsögő nyállal ordítva köt bele minden élő emberbe. Ilyenkor ki néz ki a szemén? Nézd meg! Biztosan nem ő maga.

Nem olyan régen egy másik apa is megölte gyermekét Budapesten. Bíróság által szabadon engedett őrült apa ölt Győrben.

“A vasárnapi tragédia kapcsán nagyon sokakban merül fel a kérdés: hogyan lehetett feltételesen szabadlábra bocsátani egy olyan férfit, aki brutális kegyetlenséggel próbálta megölni feleségét és kiskorú gyermekeit is veszélyeztette? Egy lapértesülés szerint egy neve elhallgatását kérő informátor azt állítja, hogy a szombathelyi börtön határozott tiltakozása ellenére döntött úgy a bv-bíró, hogy H. Gábor szabadon bocsátható. Nagyon rossz döntés volt ez, óriási hiba. Hiszen szeptemberi szabadulása óta először most kapta meg egy hétvégére láthatásra a gyerekeit. Ha ez a pszichésen zavart férfi rács mögött marad, a két kisgyermek ma is él – fogalmaz az informátor.”

(Forrás lent megtekinthető.)

Miért?? Értelmezhetetlen. Nem lennénk a bíró helyében az biztos! Érthetetlen, felfoghatatlan amit ez a bíró tett!

Akit valaha már rángattak ki az ágyból éjjel 2-kor a hajánál fogva, úgy hogy a haja csomókban a lény kezében maradt, mert nem húslevest főzött ebédre, aki élt túl nyílt utcán egy életére törő fojtogatást a gyermeke szeme láttára az apja által… az tudja, aki meg csak nevet ezen, annak azt üzenjük. A karma nagy igazságosztó.

Jöjjönek a borzalmak. Ez 4 eset, sok-sok romba dőlt élet.

 

https://index.hu/belfold/2020/02/11/bantalmazott_nok_parkapcsolati_eroszak_aldozatok/

https://hirado.hu/belfold/kekfeny/cikk/2019/08/23/gyilkossag-budan-az-apa-olte-meg-gyermeket-es-elettarsat#

https://www.vaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/csaladi-tragedia-gyorben-megolte-ket-gyermeket-az-edesapa-3438855/

https://www.origo.hu/itthon/20100316-a-ferj-gyilkolta-le-a-csaladot-tenyon.html