Skip to main content

 

Valami nagyon nincs rendben az emberek fejében. Meg kell nézni ezt a két normális fiatal férfit, hogy be vannak ijedve ezektől a nőktől.

Eltakarunk, megváltoztatunk körülöttünk, rajtunk mindent, csak hogy szebbnek, jobbnak látszunk. A valóság úgyis kiderül… akkor meg mi a csodának kell ez a sok erőlködés? Sajnos, ez nem csak a nőkre igaz. Igaz ez a napi Facebook tevékenységekre, az egyéb magát mutogató áradatra.

Kit érdekel, hogy hová jelentkeztél éppen be? Senkit sem. Csak, és csak is Te magadnak csináltad, hogy felvágj, hogy gyűjts egy kis ajnározó áhítatot.

Láttál már olyan képet fent az interneten magadról, ahol kócosan, morcosan, éppen könnyek között a házastársad, barátod, ügyfeled, stb… miatti vergődésben, gyötrelemben, eltorzult arccal vagy jelen? Szóval nem… akkor Te se csapd be a világodat.

Ezek a lányok ezt profibb szintre emelték. A riadalom az arcokra van írva.

Ennek a kiskutyának- amit fent látsz- kicsit csipás a szeme, a gyermek aki fogja- bár nem látszik a képen- maszatos volt és a gumicsizmája tiszta sár. Játszani indult a kutyuskájával az Úz völgyében, ekkor készült ez a fotó. Élet van ebben a képben.  Az élet ilyen. Igaz.

Bocsánat. Angolul van, de lényeget érteni fogod.