Skip to main content

 

Egy kedves tanítványunk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a gyermeke -10 éves- és az iskolában a társai ezzel a szörnyűséggel játszanak. Ezzel ijesztgetik egymást.

Az a pedagógus és az a szülő, aki ezt eltűri, vagy megveszi az nyugodtan elgondolkodhat azon, hogy gond van a fejével….

 

Kezdjük az elején.

A kolonizáció és a kolonizációt működtető elszegődött emberi lényeknek alig nevezhető kiszolgáló rabszolgák, a média segítségével gyűjtik be tőlünk a rettegés energiáját, torzítják el az emberi életet. Erre nevelik a gyerekeket amikor ezt a szörnyűséget szorongatják és fogadják el szerethető lényként. Ezt a mocskos ötletet az a szülő is táplálja, aki számára elfogadható, hogy ezzel aludjon a gyereke vagy járjon iskolába.

Mennyi aljasságot és mocskosságot forralnak ellenünk? Ez, amit itt eléd tárunk, csak egy pici csücske a jéghegynek. Ennél komolyabb dolgok vannak, de a kihasználtságnak és a megfertőzöttségnek az egyik lépcsője.

Egyébként is gondold át, hogy mit engedsz látni a médiában a gyermekednek, mit engedsz meg neki hogy gyermeki ártatlan világába beférkőzzön?

Amennyiben nem figyelsz könnyen válik gyermeked eladható árucikké.

Miért is?

A gyermeked felnőtt lesz – ha nem lopják el egy szép napon mert posztolgatod éjjel-nappal a Pofakönyv oldalain. ( Nem vicc, szerinted honnan tájékozódnak a gyermekrablók, a szervkereskedők?)

Sokszor kérdezik tőlünk mi várható a világban? Sokszor válaszoljuk, hogy addig, amíg ilyen dolgokat engedünk meg magunknak, addig amíg sikk a másik embert kifosztani, meggyalázni, kihasználni, átvágni, megverni, megalázni, lelőni, kábítószert eladni……… vagy a saját gyereke ellen ilyen dolgot elkövetni… addig a jelenlegi világunk halad a szakadék felé. A teljes összeomlás  és a kellő megrettenés után viszont talán- a megszeppent maradék  „UKKO-t híjja a Boldogasszonyt” vagy a Magyarok Istenéhez fohászkodik ahogy a Nyirkai jóslatban foglaltatik.

Ideje a paradigmaváltásnak!

Idézet egy internetes forrásból:

„Torz vigyorú, hosszú lábú és kezű, kék színű plüssfigura éles fogakkal – így néz ki Huggy Wuggy, amely egyre több játékbolt kínálatában tűnik fel. Az egyik legnépszerűbb itthoni ár-összehasonlító oldalon több tucat üzlet hirdeti három-hatezer forintért a plüssfigurákat, némelyiket olyan reklámképpel, amelyen a vicsorgó lény egy három-négy év körüli kislány kezében látható. A maszkon át a kulcstartóig sokféle terméket lehet kapni, sőt az igazi rajongók „életnagyságú”, nagyjából egyméteres változatot is vásárolhatnak.

A kék figura népszerűvé vált az óvodás és kisiskolás korosztályban, pedig eredetileg egy 2021-es Poppy Playtime nevű horror-videójáték „főszereplője”. A sztori szerint a játékosok egy elhagyatott játékgyárat fedeznek fel, ahonnan a dolgozók eltűntek, a vérszomjassá vált játékok pedig mindenkit megpróbálnak levadászni.”

 

Még meddig engedjük, hogy már gyermekkorban használható váljanak azok, akiket a világon a legjobban szeretünk???

A következő hétvégén 2-es tanfolyamot tartunk Egerben. Gyere, várunk. Harcolj magadért és a gyermekedért!

 

Forrás:

 

https://eduline.hu/kozoktatas/20220622_Huggy_Wuggy

 

Borítókép forrása:

https://villains.fandom.com/wiki/Huggy_Wuggy?file=EvilHuggyRender.png