Skip to main content

 

Ki és Mi irányítja az emberi lényt? Ki az, aki beszél a hangunkon? Ki az aki gondolkodik a fejünkben? Vajon a fejünkben gondolkodunk? Mi roppan éjszaka amikor csend van, és nem tudunk aludni? Tiszta a TÉR szakrálisan amelyben tartjuk a testünket, vagyis a földi megnyilvánulásunkat? Mennyire vagyunk megmanipulálva? Mennyire vagyunk kolonizálva, mi pedig hagyjuk. Hagyjuk, mert azt mondták ezekkel a dolgokkal nem kell foglalkozni. Ideje szemléletet váltani, mert aki erre nem képes, az nem marad fenn. Egyszerűen nem lehet szakrális ismeretek nélkül élni a jövőben. ( A világ nem nagyon jó irányba halad. Egy részét meg is érdemeljük, csak gondolj bele mennyi borzalmat követtünk el eddig a Föld ellen, embertársaink ellen, az állatok ellen, sőt még magunk ellen is.) Ezért aztán még azt is elviseljük, hogy időnként nem mi vagyunk a saját gondolatinkban.

Mennyi tragédia történik az egész világon! Norvégiában ez történt 10 évvel ezelőtt:

https://hu.euronews.com/2021/07/23/a-tiz-evvel-ezelotti-meszarlas-aldozataira-emlekeztek-norvegiaban

 

Amerikában szinte naponta törnek be valahová és mészárolja le embertársait olyan ember, aki a fejében hangokat hall, vagy mentálisan sérült állapotba kerül.

( Csak akkor nyisd ki ha mentálisan elbírod. )

https://hvg.hu/vilag/20220713_uvalde_texas_iskolai_lovoldozes_rendorseg

Miért nem tud az elismert tudomány tenni hatásosan ellene?

A válasz egyszerű. Azért nem tesz ellene semmit, mert akkor nem fogyna annyi tudatmódosító szer, hangulat stabilizátor, altató, és egyéb társaik.

Valamint még azért sem, mert akkor el kellene ismerni, hogy ezeknek a tüneteknek SZAKRÁLIS OKAI VANNAK! Erről pedig nem illik beszélni, mert akkor arra is fény derülne, hogy mi az amivel irányítják a tömegeket, hogy hagyják el otthonaikat, mi az amivel az embereket meg tudják betegíteni, vagy mi az, amivel élelmünket és vizeinket szennyezik napi szinten szakrálisan. Valamint mivel tudják otthonaink személyes életterét konfliktus gerjesztővé tenni, és miért végződik több mint a fele a házasságoknak válással? A családokon belüli erőszak melegágya ezek a mérgező TEREK! Egyre több a pedofil, a szexuális perverzióval megvert emberek. Miért?

Amennyiben ilyen esetekben megkeresi valaki az összes káros szakrális okát jelen problémájának, akkor lenne rá esély hogy szépen lassan, de javulni kezdene a mentális állapota ezeknek az embereknek. Ez nem varázslat, egyszerű logika. Amennyiben a személyes élettere az adott egyénnek élettér términőségű lesz szakrálisan, valamint a szakrális törvények  betartásával rendezi előző életi terheit, és ez életét is igyekszik így élni, akkor csodákra képes a szakralitás. Szakrális tisztítás, és szakrális térvédelem kézen fogva járnak. Ne felejtsd el, ősiségünkből fakadó erőnk van. Magyarok vagyunk! Pár szó, vagy pár mondat magadban történő elmondásával tettél valamit magadért, családodért, és a HAZÁDÉRT! Működik. Ki kell próbálnod és végre megszabadulsz és elindulsz végre a szabadságodhoz vezető úton.

 

 

A sok ezotéria, „egyházasdi” és vallásos megtérés veszélyes lehet. Nem ritka, hogy valaki a sok „keresgélés” után ilyen állapotba kerül:

Kik azok az „őrültek?”

( Csak erős mentális képességekkel rendelkezőknek ajánlott.)

 

https://www.youtube.com/watch?v=Wp2Mc2RHfHU&ab_channel=InvestigationsetEnqu%C3%AAtes

 

Augusztus 6-7.én 3-as tanfolyamot tartunk Pakson. Az olyan tanítványainknak, akik elvégezték a 2-es tanfolyamot. Nem, nem jöhetsz rögtön a 3-as tanfolyamra, bármennyi tanfolyamot is végeztél már korábban más spirituális ágazatokban! Nálunk a kevesebb a több! Nehéz idők jönnek, szakrálisan felkészült emberekre lesz szükség!

Tervezünk egy 2-es tanfolyamot Tiszakécskén július 30-31.-én. Aki szeretné elvégezni, mert az előző alkalmakról lemaradt, kérem írjon a szokásos címre, csak ebben az esetben tudunk engedni a 3-as tanfolyamra.