Skip to main content

Ágnes – börtöninterjú

Ágnes megrázó története már hetek óta lázban tartja a közvéleményt. Most 2 héttel a börtönbüntetésének megkezdése után, újra nyilatkozott nekünk. A riportban a beszélgetésnek csak egy részét tudtuk bemutatni, de itt és most teljes egészében megnézhetitek Török Réka vele készített interjúját.®️A felvétel kizárólagosan a Heti Napló Sváby Andrással és az atv.hu tulajdona. További felhasználása nem engedélyezett.

Posted by Heti Napló Sváby Andrással on Monday, May 13, 2019

Hol marad egy anya és hol marad egy kicsi lány joga a boldog élethez?

Annyit írunk neked a téreredetű problémákról. Valószínű, hogy egy tértisztítás sokat javított volna a helyzeten, de sajnos már csak az évek múlnak és a remények.

Érdemes elolvasni ezt a cikket.

 

https://hvg.hu/velemeny/20190513_kertesz_agnes_ugye_ferj_eroszak_borton_gyerek_gyilkossag_csalad

Sajnos Magyarországon a lakások terében kifejezetten konfliktus gerjesztő terek vannak többnyire. Elszenvedik az életet ezeken a helyeken, pedig az élet nem a szenvedésről kell szóljon.

Ha sok a veszekedés otthon, ha csak acsarkodás van szeretet helyett…, előbb gondolkozz és szerezz szakrális ismereteket.

Még mielőtt a kés a kezedbe kerülne…

Ha segítenéd Ágnest van egy elektronikus petíció…

Itt találod:

https://www.peticiok.com/kegyelmet_kertesz_agnesnek_meltanyos_banasmodot_a_csaladon_beluli_erszak_aldozatainak?fbclid=IwAR1eby1JQzCNQNnuKCFGcZNnVLPiPd1gQM-bHeh0Zyl0kKIqDTnMObfuhjc