Skip to main content
Öröm

Ági

By 2018-11-17No Comments

Nagy örömömre szolgál, hogy megújult és szépül a hunsacra weboldal.
Sok-sok mindent köszönhetek rajtatok keresztül a Szakrális Ébredésnek és természetesen az Égieknek.
Elsősorban, hogy tanulhatok, segíthetek magamon és másokon is a mindennapok alapjaként.
A Szakrális Ébredés alapja lett a segítő szakmámnak.
2016 januárja óta (mikor az 1-es tanfolyamot elvégeztem) szép lassan fenekestől fordult fel velem a világom. Kapálózó vesztes vállalkozó, nő, anya voltam, árverezés előtt álltam keserű érzésekkel megspékelve. Mozgásszervi betegségekkel és egyéb más apróbb gondokkal. A mindennapokat megkeserítő egészségügyi problémákat már elkezdtem felszámolni, de nagyon lassan és nyögvenyelőn haladtam.
Most egy BOLDOG anya, nagymama, EMBER vagyok. Csodálatos domboldalon lévő, erdő melletti kertes ház lakójaként 2 csodás gyermek kacagását élvezhetem nagymamaként. Megengedhetem magamnak, mint legutóbb, amikor itthon voltak, hogy 6 hetet is velük legyek.
A 2-es tanfolyam elvégzése után, amikor elkezdtem olvasni azt a csodás tudnivalót, amit jegyzetként a tanfolyamon kaptunk, a tisztítószöveg végigmondása után véglegesen elmúlt a hátfájásom, a depresszióm, amiből, azt napi szinten alkalmazva, rángattam ki magam belőle.
A bal bokám fordult alám, majdnem elájultam, majd szúró fájdalmat éreztem, végül bedagadt. Kértem, rendbe jött, ugyan 3 hét alatt, mivel orvoshoz nem mentem. Ez még 2017 nyarán volt.

Akiknek kérhettem:

– Egy csípőprotézis-műtétes bácsi életkedvtelen volt, amikor a lánya megkért, hogy kérjek neki segítséget. Visszajött az életkedve. Elesett, de nem történt baja, a tüdőgyulladása 2-3 nap alatt teljesen elmúlt. Sokkal gyorsabban hagyta el a kórházat, mint az általában történni szokott, otthoni felépülése is nagyon gyors volt. A pelust már a 2-3. nap után el tudta hagyni. Javult a nagyothallása, és a párkapcsolata a feleségével.
Felemelő érzés volt, mikor a lázas állapota is elmúlt. Üzenetben köszönte meg a lánya által.

– A nagybátyámat 14 napos kómás altatásban kezelték, mert teljesen összeomlott a tüdeje. Alig ismertem őt. Öcsémmel idéztük fel, hogyan is néz ki, hogy mihamarább segítséget kérhessek neki.
Egy síró rokonlány, mikor berohant hozzá, már az ágyán ült és a hazamenetelét kérte. 10 nap múlva otthon is volt. Tüdejének az állapota jelentősen javult, nincs szüksége oxigénpalackra, spray használatát is jelentősen csökkentette.

– Egy munkanélküli srác fordult hozzám segítségért, a családja már elfordult tőle. Kértem neki segítséget. Sokáig nem jelentkezett, majd a sógornője jött el hozzám, tőle tudom, hogy megváltozott a fiú élete. Van munkája és már nem a családon élősködik, a gondolkodása pedig már nem a mindenkit átvágni.
– A sógornőnek az ekcémája múlt el.

Szeretettel ölelek mindenkit
Ági