Skip to main content

A mai napon (2022. december 05.) a Kossuth rádió „Vendég a háznál” műsorában a déli harangszó előtt elkaptam egy beszélgetés utolsó 10 percét, amelyben egy apa mondta el küzdelmét a magatartás zavaros fiával folytatott küzdelméről.

Az orvoslás többféle néven (spektrum zavar, szindróma) illeti azokat a tünet-együtteseket, amelyeknek okáról az orvostudománynak fogalma sincs, meglátásom szerint nem is lesz addig, amíg az orvostudomány be nem építi A LÁTHATATLANT  a megértésébe!

Depresszió, evési gondok, fiatalkori öngyilkossági szándék, önsértés, autizmus, dühkitörések stb., stb. Elhangzott, hogy a covid óta 30 %-kal megnövekedett a pszichés problémával küzdő gyermekek száma, de az is elhangzott, hogy másfél évébe került az orvoslásnak az autizmus spektrumzavar– nevű diagnózis megállapítása ennek a tinédzsernek az esetében. Vannak olyan gyermekek akiknek még soha sem sikerült semmit sem megállapítani, mert fél évente változtatják a szakértők a véleményüket. Egyik hónapban ez, a másik hónapban amolyan szindrómás a gyermek.

Felkavart engem a dolog, mert tapasztalatom szerint ezeken a tüneteken a leggyorsabban és a legegyszerűbben lehet segíteni, DE ehhez a szülőnek kellene megváltoznia, ha már az orvos erre nem hajlandó, vagy az orvosi diktatúra az orvosok számára ezt nem engedi!

Már 23. éve kutatom, és egy ideje tanítom is az ember szakrális (azaz láthatatlan) anatómiáját, de nem taníthatunk mindenkit! Szerető elszántsággal és a megértés bizonyos szintjével is kell rendelkezned, hogy taníthassunk!

Nem fogadunk betegeket, hanem megtanítjuk – ez esetben a szülőket – arra, hogy hogyan segítsenek az ADHD-s gyermeküknek!

 

Azért a szülőket kell megtanítani, mert Ők érzékelik AZ ELSŐ JELÉT annak, ha a gyermekük rohama kezd elhatalmasodni és akkor a tanfolyamon tanítottak szerint a szülők egyike 3-4 perc alatt A SAJÁT GONDOLATAIVAL azonnal helyreállítja a rendet  a gyermeke szakrális lényében és a gyermek 10-15 percen belül lenyugszik! Nem kell hozzá gyógyszer, nem kell hozzá orvos stb. semmi sem kell hozzá, csupán ISMERET, amit a Magyar Szakrális Anatómia tanfolyamon már az első nap végére felismersz!

Hogy mibe is kerül ez a tanfolyam? A legtöbbe, amit el tudsz képzelni!

Dobd ki az Öntudatod Eszme- nevű részéből a Világra vonatkozó szemét ismereteidet és – mások jól megemésztett véleménye/dogmái helyébe – alakítsd ki a saját Világképedet a tanfolyamon elhangzottak ismeretében!

Vedd vissza A KÉTELKEDÉS JOGÁT a saját birtokodba!

Popper Péter mondta, hogy „A hit kétely nélkül fanatizmus!”

 

Nem volt még elég megtapasztalásod, hogy kételkedjél;

  • A materialista tudomány kizárólagosságában?
  • Az orvoslás gyógyszer-központúságában?
  • Abban, hogy a bajaidat mindig csak és kizárólag mások tudják megoldani?
  • Abban, hogy minden eü. problémához csupán pénz kell drága műszerekre, ellátó intézményekre, nem veszed észre, hogy mennél több pénzt költött az emberiség az egészségre annál rosszabb állapotba kerül a Föld embere?

Hát én tudok néhány esetről, ahol nagyon jól tették a szülők, hogy kételkedtek! Azért kételkedtek, mert a kiskorú gyermeküket már be akarták zárni a pszichiátriára, és mert egy másik esetben nem akart a 8 éves gyermek tovább élni, sőt néha verte az anyját! DE volt egy különbség közted kedves érintett olvasó és ezeknek a kiskorú gyermekeknek a szülei között!

Ők végtelenül szeretik a gyermeküket és tényleg még a legnagyobbat – az addigi világfelfogásukat – is feladták azért, hogy a legnagyobb kincsükön a gyermekükön segítsenek! Korábban soha nem gondolták volna, hogy Ők ilyenre képesek lennének, de mivel az orvosi megoldás ledöbbentette Őket, ezért tettek még egy lépést, megpróbálták önmagukat is megváltoztatni.

Neked kedves érintett szülő, aki nem tudja, hogy mit tegyen, azt javaslom, hogy tegyél egy próbát!

Mi megmondjuk Neked az ADHD okát is és a megoldást is, DE ehhez neked kell változnod, és FELismerned, hogy mire vagy képes!

Felismerned, hogy KI IS VAGY VALÓJÁBAN!

Innentől fogva az ADHD-s gyermeked jól-létét ne mástól várd, ne tőlem, ne az orvosoktól, ne a gyógyszerektől.

A Te autista, skizofrén, ilyen-olyan szindrómás stb. gyermeked ugyanis azért szenved, mert jóval fejlettebb az átlagnál szakrálisan. Támadottsága is ehhez igazodik, és aminek a megoldását is csak ezen a szinten kell keresned.

Ez a megoldás talán a legkézenfekvőbb és a leggyorsabb az ADHD esetében!

 

Nem a mi dolgunk, hogy meggyógyítsuk, hanem a Tiéd! Nem is fogadunk beteg gyermekeket, de tanítjuk azok szüleit!

Utoljára még megkérdezem:

Mit lennél hajlandó megtenni azért, hogy a legféltettebb kincseden segítsél?

Hajlandó lennél-e átértékelni a Világról alkotott eddigi elképzeléseidet és felismerni, hogy mire vagy képes a gyermeked érdekében?

Nem szekta, nem egyház, nem vallás vagyunk! Megtanulod ki is vagy valójában! Így tenni is tudsz a gyermekedért a saját gondolatod segíts-Ég-ével.

A Magyar Szakrális Anatómia segítségével 3 tanfolyami  szinten felmenő rendszerben tudod megtanulni, mit tudsz tenni a gyermekedért.

Itt találkozhatsz sok olyan Autista, ADHD gyermekek szüleivel akik már gyakorolják ezt az ősi tudást, valamint a már felnőtt viselkedészavaros, egyéb  mindenféle szindrómás- zavaros, dadogó fiatal felnőttel, akik már a saját kezükbe vették az életüket.

 


…. hogy Te is lásd az alagút végén a fényt:

Ide teszünk két tapasztalatot. Az egyik egy súlyos autista felnőtt nő anyukájától kaptuk, a másikat Sándor írta. Mentségére legyen szólva a srácnak, ezután a bejegyzés után megjelent a további tanfolyamokon és elvégezte amit csak lehet, hogy javítson az életminőségén. Annyira dadogott, hogy amikor először járt nálunk, a bemutatkozáskor képtelen volt kimondani a saját nevét.

https://hunsacra.hu/dr-csaszar-sandor-egerbol/

 

Amikor Zsuzsi- az anyuka először felhívott bennünket és elmesélte, hogy a felnőtt lánya a konyha padlóján alszik már 2 éve és nem akar onnan kimozdulni. Nem volt szobatiszta tehát nem részletezzük….
Eltelt pár hónap és ezt a levelet kapta Sándor Karácsonykor. Ennél szebb ajándékot nem is tudott volna elképzelni.

https://hunsacra.hu/felnott-autista-lany-anyukaja/

 

Még nem írtunk róla bejegyzést – mert nem a mellünket döngetni jöttünk, hanem figyelmeztetni és óvni – de a gyermekem iskolatársa 14 éves volt és nem beszélt senkivel. Az iskolában mondták, hogy bár 8. osztályos, de még nem hallották a hangját. Mutista.

Beszéltem a szülőjével, megkért segítsek. Amit tudtam tettem, tettünk. Aztán hívtak, hogy a lányuk egész hétvégén beszélgetett még idegenekkel is, mert egy születésnapi buliba voltak hivatalosak.

Azt hiszitek, hogy ezután ez a szülő eljött és elvégezte a tanfolyamot? Sajnos nem.

Helyette beíratta egy „rómaikatolikus” középiskolába. Továbbra is mutista gyermek maradt. Milyen anyja volt ennek a gyermeknek???

A végére pedig csak annyit: Anyaként hatalmas kihívás megvédeni a gyermeket.

Óvni és védeni minden körülmények között. Ezért vagyunk mi édesanyák.

Legközelebbi tanfolyam Győrben lesz, egy napos, december 10-én.