Skip to main content

Mi, akik erre a földre születtünk mindannyian nagyon különlegesek vagyunk. Valahogy a zsigereinkbe van kódolva a szereret keresése mindenhol és mindenben.

Csak gondolj bele, biztosan van olyan ember, akinek a puszta látványától rosszullét fog el. Biztosan találkoztál már olyan emberrel, aki viszont olyan érzéseket keltett benned, hogy majdnem elsírtad magad örömödben.

Létezik a szeretetnek egy másik dimenziója is a csatolt videó szerint. Itt teljesen mindegy, hogy milyen fajhoz tartoznak a felek. A lényeg az összetartozás, a lényeg a szeretet.

A Magyar Szakrális Anatómia nem a tipikus spirituális helyek közé tartozik. Itt nem két másodpercenként “eregetjük” mindenki felé a szeretet, és nem is kell meditálva a világot megváltani. Viszont ez a videó elindított bennünk pár gondolatot.

Az első: ha az állatok képesek ekkora szeretetre csak úgy, akkor mi emberek miért korlátozzuk le magunkat?

A második: Mi okozta a változást az emberben? Mikortól tanultunk meg gyűlölni? Ki volt az első ember aki gyűlölt?

Egy állat miért nem képes a gyűlöletre? Tételezzük fel, hogy az a kutya akit láncra kötve éheztetnek, még mindig teljesen boldog ha a gazdája hazaérkezik a házhoz. Miért is van ez? A választ nem tudjuk neked megadni.

Egy dolgot viszont biztosan tudunk: a változás és a változtatás lehetősége a Tiéd! Élni kell vele és elfogadni azt a tényt, hogy az ÉLET-et nem kell feltétlenül szenvedve élni. A megoldás ott van a szemed előtt, csak már megszoktad hogy csukott szemmel jársz. Olyanok vagyunk mint a gyermekek. Botladozó lábbal és néha elesve, keressük a szeretet morzsáit mindenhol és mindenben.

Ez még arra is vonatkozik, akiben jelenleg épp a gyűlölet ezer bugyra bugyog. A végén azonban abban a pillanatban, amikor itt hagyja ezt a Földet halála órájában, neki is számot kell adni azzal, mit végzett itt ezen a sárgolyón? Ott  azonban már nincs tovább gyűlölet. Egy biztos többek között, hogy  ott a halál perceiben, csak az őszinteséggel feltárt tettek alapján ítéltetünk.

Mindegy, hogy van-e AUDI a ház előtt, mindegy van-e medence a kertedben és drága ruháid a szekrényedben… a lényeg a lényeg. Mit végeztél? Tudtál önzetlenül szeretni?

Változz, hogy a világ is változzon.

If they hadn't recorded it, no one would believe it ?

If they hadn't recorded it, no one would believe it ?

Posted by Derrick Monasterio on Monday, June 8, 2020