Skip to main content

Ébredj alvó NEMZETEM!

Mutatunk nektek HÁROM embert.

Az egyik egy hamis prókátor egy friss kormányzócska, egy olyan vallás és egy olyan hitrendszer képviselője amely sátánista alapokon nyugszik.  A sátáni terv része az oltás. Sok magyar ember elkövette a hibát és beoltattuk magunkat mi emberek. Nem rendelkeztünk elég információval, mert eltitkolták előlünk.  Ezt már nem is lehet a szervezetünkben helyrehozni. Galád és aljas emberek kezeibe került az emberi élet. Most a gyermekeinket akarják. Hagyjuk ezt? Te hagyod?

Amikor majd a gyermekeink a szőnyeg szélére állítanak bennünket „felnőtteket” és megkérdezik: TE mit tettél amikor ez történt?

Mit tettél, amikor ezt hagytad, hogy bekövetkezzen?

Persze mondhatod, hogy lekvárt kellett főzni vagy az autót kellett épp lemosnod, mert zavart a piszok, vagy ablakot kellett mosnod… de valójában nyuszi voltál és hallgattál.

A 26 éves fiatal és barátnője is beoltatta magát „fájzerrel”, majd pedig utána a szívproblémáival kezelték és keresték az orvosok a bajuk okát. A baj oka azonban már bennük volt. Borzalmas fejfájás, nem múló influenzaszerű tünetek… és szívszúrás, szédülés, hányinger. Szakrális segítséggel azonban sokat javult az állapotuk.

Próbálkozik már a rendszer beszippantani a gyerekeidet. Szinte minden héten érkezik aláírandó nyomtatvány az iskolából ezzel kapcsolatban, ha beleszállsz a játékukba – melyet körmönfontan elrejtve tesznek meg, nem nyíltan a szemedbe mondva. A végén mindig kiderül az apró betűs elrejtett részben, hogy mi is a lényege az irománynak.

 

Most az utolsó esetben egy nyilatkozatot akartak beszerezni a szülőktől, hogy amennyiben „kovidos” megbetegedést észlelnének az iskolában, akkor a nyilatkozat másolata – miszerint nem mutat tüneteket a gyerek- azonnal átadható az iskolaorvosnak. Álcázva akarják az adatokat, álcázva csalárd módon bevonnak egy generált betegítőrendszerbe.

A kérdés csak az, hogy miért kellett a szülő adata erre a papírra. Miért van szükség a gyerek TAJ számára? Miért kell ezt ilyen szigorú rendben intézni? Irgum meg burgum, az ember gyomra összeszorulna- ha nem egy harcos szülő lenne, akit éppen meg akarnak félemlíteni.

Ez olyan mintha egy ügyvédet perrel fenyegetnének. Jó rendben. Jöhettek, csináljuk!

A félelemkeltés és pánik generálása folyik éppen, mert HAGYJUK!

A kritikus tömeg akkor fog itt ebben az országban a tettek mezejére lépni, amikor a gyermekeinket viszik a vágóhídra. Ezt ajánlatos lenne elkerülni, mert a népharag az nem játék!

 

Te itt kinek hinnél?

 

Itt jön, akinek inkább otthon kellene sűrű bocsánatkérésekkel térden állva könyörögni, hogy a népharag egyszer ne törölje el a Földről…

 

https://youtu.be/TtVYL_0kSlc

Egy igazi ORVOS!

https://szovetkezettv.hu/movie/14-eves-szivizom-gyulladassal-haldoklik/?fbclid=IwAR1c-FtxIKMn2jPphru_e5x8FzPGJ9CASyQ6E2WBNaGzbg1Ui8-xq44boGg

Egy Igazi magyar ORVOS!

 

https://vk.com/video/@eltitkolttudas?z=video644727407_456239077%2Fpl_644727407_-2