Skip to main content

NATO  csúcs megnyitó 2022. Ilyen csodálatos táncot jártak előtte-közben- esetleg utána….

Te pedig szundikálsz otthon békésen… valóban az a legnagyobb gondod, hogy időben lejelentsd a mérőállást?

Kilógott a lóláb! Sátáni tánccal kezdődik a NATO csúcs, a konferencia ahol összegyűltek azok akiknek illene józanul gondolkodni. Valóban a megnyitóra való egy ilyen rettenet? Kit hívott be szakrálisan ezzel a tánccal a rendszer? Valójában mit szimbolizál? A válasz egyszerű. Azt teszünk veled amit MI akarunk!

Nagyjából ezzel elfogadjuk, hogy azt tehetnek velünk amit akarnak. Beleálltunk a rendszerbe. Így vettük fel az oltásokat, így hagyjuk, hogy eltűnjenek a vizeink. Kutak, források, tavak, folyók…. Azt gondolod érted vannak ezek az emberek? Ismered a mondást az éjjeli edény és a kezed helyzetének összefüggéséről?

 

A jövőd pont olyan lesz, mint amilyennek alakítod. Pont olyan lesz, azt tudják megtenni fizikai szinten, amit előzőleg szakrális- nem látható szinteken megteremtettek!

Pont olyan lesz a jövőnk, mint amilyennek Te teszed! Szakrális Magyarország lesz,- nem a lefüggönyözött királyasszonyra gondolok- ha Te Felnősz hozzá, hogy amikor kiejti valaki azt a szót, hogy TE MAGYAR vagy, gondolatban hálát ad, hogy ismerhet téged. Tudod miért? Amennyiben jól dolgozunk mi itt ebben a jelenben szakrális munkásként, akkor bármit is forralnak láthatatlan szinten ezek ott a képen, valamint azok ott, akik nem látszanak, mert a háttérből rángatják ezeket a jólfésült embereket…  TE akár egyedül is meg tudod oldani! Na kérem, ezért fog mindenki hálát adni nekünk egyszer, mert a magyar ember ősi szakrális forrásait – ne a vízre gondolj- mindenki irigyli. Ezért akartak elpusztítani bennünket a Pozsonyi csata óta ezerszer, ezért volt Trianon! Azért volt, hogy a magyar területeket, melyek szakrális területek és gazdasági kitermelő területeket, elszigeteljék az anyaországtól.

Pont úgy lesz minden a lehetséges jövőben, amilyenné TE teszed!

Legyen itt valóban SZAKRÁLIS MAGYARORSZÁG! Nem kell ide királyné, aki egy ismeretlen rend megkoronázott???- akinek az igazi nevét nem ismerjük. Nem kell ide szanszkrit és egyéb felvett álneveken szereplő valakik. Ide TE kellesz! A Szakrális Magyarország TE magad vagy!

https://www.facebook.com/100000115233448/videos/591679639134857

Még jó hogy a szép szőke herceg azóta már repült, mert a madzag végén is érezték, hogy kilóg a lóláb, és ez már nagyon válalhatatlan!

 

A kérdés csak az, hogy vajon miért kell a mi országunk elnökének is ott pózolni? Ettől mi aztán nem érezzük nagyobb biztonságban magunkat. Sőt!

 

Borítókép forrása:

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220629/a-nato-csucsrol-jelentkezett-be-orban-viktor-553405