Skip to main content

Bár a keresztény fogalmak kavarása a történelmi egyházak esetében is mindennapos, itt azért teljesen kézen fogható, hogy ez azért történik, hogy ne vegyék észre, hogy a nagykenetű mester bizony kőkeményen „ERŐT” használ az emberek manipulálásához.

Idézek néhány dolgot a videóból:

0:46 „úgy zabál (téged) Isten EREJE”…, azaz használ bennünket valamire az ő istenük. Milyen Isten ez?

1:29-nél mintha kiskorú fetrengene. (Tudok arról, hogy szülők kiskorúakat is elvisznek ilyen szeánszokra, akik között van, aki megbolondult! Hol van ilyenkor a Gyermekvédelem?)

2:00 „a Szentlélek intelligens személy, ismeri az övéit”. (Bennünket nem ismer? Vagy a Szentlélekről beszélünk, vagy egy sötét személyről, aki ismeri az övéit! Ezt régen az átkosban úgy mondták, hogy „pártosság”.)

2:39 „kamerát megáldom” – ezek szerint a nagykenetű mester csinálja ezt az egészet?

2:59 „amerre néz a kamera, megy Isten szellemének a tüze…, megy a Szent Szellem!”  (… hát akkor most nem a Szentlélek?)

3:24 „Jézus nevében vegyétek Isten szellemét” – Hogy kerül ide hirtelen Jézus?

3:40 „ERŐ, … Erőkeresztség, erő, szívedbe, szádba. Ha Isten népe megkeresztelkedik ERŐVEL (= energia megj. tőlem) ez hozza létre a csodát.” (Ezek szerint a hiteseket erővel keresztelik meg, ruházzák fel és nem mással, később kiderül, hogy azért, mert kötelesek hirdetni erővel az Ő evangéliumukat, ezt, amit itt látunk.)

4:36 „Szellemed az ÚR (melyik? megj. tőlem) szövétneke…, amely felfogja Isten erejét. Az a frigyláda szellemed, az a tömlő, amit Isten betölt Szentlélekkel!”

5:06 fölényes kacajjal élvezi az erő-hatalmát a nagykenetű testvér!

6:30 programot hirdet! beszélj az emberekkel és mondjad nekik: „gyere el a következő összejövetelekre és találkozhatsz Jézus feltámadásának az erejével!” Melyikkel? Hát ezzel, amit a nagykenetű generál és fetrenghetsz te is önkívületi állapotban, majd Tőle itt megkapod a feladatot és hozzá AZ ERŐT is.

Miért nincs ilyen más (katolikus, református, evangélista stb.) keresztény  templomokban? Hát mert az Ő papjaik nem rendelkeznek olyan kapcsolat rendszerrel, amivel „megáldanák a kamerát”!

 

 

A videó amelyben elhangoznak az idézett mondatok:

Amikor a Hitgyüliben elszabadul a Szentlélek, avagy a legvidámabb vasárnap.

Amikor a Hitgyüliben elszabadul a Szentlélek, avagy a legvidámabb vasárnap.?✝️

Posted by Csaba Nagy on Sunday, July 8, 2018