Skip to main content

 

Gyógyszereken tartanak bennünket mintha valami tenyészállatok lennénk…

A magyarországi lakások 95 %-ban betegítő tér van! Mit jelent ez?

Gondolj a díszhal gömb akvárium lakóhelyére. Ha a víz kezd benne zölddé és nyálkássá válni, akkor a hal előbb csak beteg lesz, aztán szegény meghal.

Erős párhuzam. Tudjuk, de ha a személyes élettered koszos nem látható vagyis szakrális szinten, vagyis nem élettér términőségű, akkor a tested, a mentális rendszered, sőt a tudatod is megbetegszik. Aztán eszed a gyógyszert hogy jobban legyél, pedig csak pont azt teszed amit csináltatnak veled. Fogyasztóvá neveltek, majd még betegebbé…

A gyermekeink egy része pedig már pici koruktól kezdve  “lenyugtatva” léteznek gyógyszerek által, hogy felvegyék a normális vagyis a “kocka” formát. A jó “kocka” irányítható, teszi amit kell, illeszkedik a rendszerbe, eszik, iszik  ehetetlen és ihatatlan élelmet, vagyis fogyaszt. Nem egyéniség, nem gondolkodik. Jó beteg lesz és sok-sok gyógyszert használ, majd jó sok szenvedés után meghal.

Ha pedig a gyógyszerek sem nyugtatnak hatékonyan…nem működik. Ott a bilincs és kikötik mint valami nyomorult rühös állatot.

Pedig lehet hogy csak a személyes életteret, majd a szakrális lényét kellett volna rendbe rakni, Ehhez kell viszont ISMERET a létrendszerről és kellenek hozzáférések vagyis segítő szakrális támogató rendszer.

Ébresztő!

Birkák vagyunk egy szép legelőn, megyünk a többi birka után gondolkodás nélkül tekintély tiszteletből, a mások elvárásrendszere alapján.

Olvassátok figyelemmel kérlek ezt a cikket:

 

 

https://merce.hu/2019/04/28/igazan-senki-nem-akarja-latni-mi-tortenik-ma-a-pszichiatriakon/?fbclid=IwAR1Qd9Tk1SXezWMuZWJ1SK8rtcWhtTtM_ITzkRHO9DzNw3F22rumRwf3Oyw