Skip to main content

Aki érdekes olvasnivalót keres olvasson bele ebbe a könyvbe.

Megérdemli ez a lány, hogy a bátor tettéért legyen pár új vásárlója. Mindenki, aki szembe mer menni ezzel a szektával bátor, mert kapcsolataik messzire nyúlnak.

Ezer jó történet van benne, talán a legjobb amikor a szuper CLEAR barátja aki addig kb 15 000 000 Ft-ot költött arra hogy haladjon a  teljes tudati megtisztulás felé, azaz a HÍD nevű borzalmon….na kérem a hátába térdelt egy szép napon és minősíthetetlenül viselkedett. Biztos megérte ennyit auditálni és amerikába utazni. Szándékos a kisbetű nem kell meglepődni.

Sok szép történet van, talán a másik az, hogy bevett szokás szcientológus xenu szektáéknál, hogyha az auditálás során kiderül, hogy valaki meglopott valakit- már pedig kiderül, mert rá vannak kapcsolva egy gépre amely mindent kimutat ha hazudik- szóval ha kiderül, hogy lopott valaki valakitől, akkor annak a teljes összegét köteles az egyház javára befizetni, mert hát akkor nyer csak bűnbocsánatot a szerencsétlen. Hogy ez mekkora ötlet? A sok „alacsony-kerítéses” meg csak megy mint a birka és fizet.

 

 

Mi már elolvastuk és egy szcientológus cég gyönyörű piros tollával ki is húzogattuk a kedvenc részeinket. Had legyen teljes az összhang. Próbáltunk stílusban maradni.

Figyeljétek a tollra írt szlogent.