Skip to main content

Mutatok egy fotót. Tényleg ennyire néznek bennünket bolondnak, vagyis retardáltnak?

 

Ez már annyira nyíltan csapódik az ember képébe, mint egy határozott és célirányos ütés a fejre.

Összemosva az emberi és a hüllői szokásokat, összemosva az emberi és a nem emberi vonalakat, testeket. Tehát eszerint, hamarosan a hüllő zsebéből kukucskál ki az a telefon-  remekül sikerült hozzászoktatni bennünket- amihez feltétlenül kell az 5G!

Ezt hívják közös képalkotásnak. Figyeld csak meg, hogy hamarosan mindenhol találkozol ilyenekkel. Minden területen. Használják a legfőbb teremtő elképzelésedet, mert hát bizony ŐK is tudják: TE mint ember nagyon nem vagy akárki. Ezt, és azt, hogy tudatlanok vagyunk a láthatatlan világ felfedésében, használják ki ocsmány céljaikra.

 

Tényleg elhiszed, hogy Te, mint ember irányítod az életed? Valóban azt hiszed, hogy amit nem látsz az már nem is létezik. Nincs is. A sok bolond meg csak riogat, meg képzelget ökörségeket.

 

Valóban elhiszed, hogy ennyire nem néznek semmibe?

Akkor barátom, dőlj hátra és élvezed az életed amit hagynak neked, mert hamarosan nagyon komoly változások jönnek, ha nem változtatsz a gondolkodásodon…..

Először is ugyebár ez az 5G dolog. Aztán lesz majd 22 G is. Aztán jön a mesterséges intelligencia mindenhol. ( Már most alig találsz pénztárost, ha egy nagy hiper-szuperben vásárolsz, ha van még pénzed vásárolni.) A telefonodon Wandával beszélgetsz ha ne adj ég bármit el kell intézned ennél a – had ne minősítsem – cégnél. Wandának üzenem: Menjen inkább krumplit ásni, vagy babot szedni, azt szívesen rábízzuk, a mesterséges intelligenciáját ott remekül tudná kamatoztatni! .

 

A következő 1-es tanfolyam Győrben lesz.

A november 12-13-as 3-as gyakorló tanfolyamon szót ejtünk kb 1 órában a fekete mágiáról is. Többek között talán erről is amit itt küldünk nektek.  Akárhogy is vesszük- ne áltassuk magunkat- ez fekete mágia!