Skip to main content

Emlékeztetni szeretnélek, hogy a hétvégén tartjuk Egerben a Magyar Szakrális Anatómia 1-es szintű tanfolyamát/workshop-ját.

Jelentkezni még lehet rá. Nincs sok helyünk, de még pár ember befér a terembe.

 

A napokban Hévízen jártunk Sándorral. Átutazóban, mert épp arra volt dolgunk. 🙂 Ismeritek az életünket.

Amikor kiszálltunk az autóból a piacnál már éreztem. Te jó Ég! Mi van itt? Döbbenten fordultam Sándorhoz, szóltam hogy nagyon rosszul vagyok. ezután rá pár perc múlva  gyorsan rávetettük magunkat a piacon kapható sajtos pogácsára és mintha az életünkért ettünk volna faltuk be. Rádobtunk még egy fürt isteni bordó ízű szőlőt is. Az ebédet ezzel ki is pipáltuk.

Ekkor elkezdtünk gondolkodni együtt, mi lehet ez. Az biztos, hogy egy támadás, de honnan jön ennyire intenzíven?

Aztán rájöttünk.

A világ minden pontjáról megérkeznek a beteg emberek erre a helyre. Főleg németek és oroszok. Az élet fintora, hogy a két nép még 60-70 évvel ezelőtt még ölte egymást a fronton, itt pedig együtt áznak egy tóban.

Mindenki hozza magával az őt megbetegítő rendszereiket, a szakrálisan szutykos tereikből az összes csatornákat és mindenféle jó kis dolgot, aztán együtt szakrális tisztítás nélkül beleülnek egy jó kis meleg vízbe… nem folytatom. A fantáziátokra bízom.

Mi már a parkolóban elvesztettük a fonalat, egy rövid séta erejéig bőven elég is volt az élmény.

Mi az hogy “szakrálisan szutykos”?

Sándor szokta így mondani, de hát sajnos megint igaza van. A szakrális szutyok rajtad van, a családtagodon, a tanárodon, a főnöködön, stb… ezért aztán sokszor az emberek egymás szemét is kikaparják pár forintért, eldobható elvekért hazudnak éjjel és nappal.

A legnagyobb csoda számunkra az negatív értelemben, hogy a tudatlanságnak olyan foka van életben, hogy azt hiszik az emberek, hogy ha megbetegszenek akkor elmennek a kórházba és ott meggyógyulnak………… aztán visszamennek a jól megszokott szakrálisan szutykos terükbe és újra megbetegszenek. Semmit sem tudnak a szakrális anatómiáról, mely nélkülözhetetlen ismerete az egészsÉGnek.

(Ez vonatkozik azokra is, akik a konfliktust keresgélve éveket vesznek el az életükből ezzel, aztán pedig menthetetlen betegekké válnak és meghalnak. A germán-os előadás után mennek vissza a kis jól megszokott betegítő tereikbe. Nem rontják az érzelmi konfliktust keresgéltető cég statisztikáját, mert azt mondják: Nem oldotta meg a konfliktust. Kész.)

Szóval, vegyünk egy magas vérnyomásos beteget, akinek ingadozik a vérnyomása, szúr a szíve, szorongást érez- az oltások után ez elég gyakori tünet. (Halkan súgom csak meg: megoldható és kezelhető probléma ha tanulsz és valós ismereteket szerzel a létrendszerről, szakrális tisztításról, stb…..)

Szakadj már el végre a Szellemirtó című film emlékeitől. Nem, ez egyáltalán nem erről szól. Ez magadról szól. Aki szellemekről akar társalogni velünk, az menjen a “tisztán-koszosan látó” emberekhez. Ott meghallgatják.

A “szutykos szakrális térből” ami mondjuk a lakásod, elvándorolsz a kórházba ahol még “szutykosabb térben” megpróbálnak meggyógyítani. Kapsz gyógyszereket, amit ha elhagytad a kórházat ugyanabban a “szakrálisan szutykos ” térben  szépen elfogyasztasz az otthonodban. Ezek a gyógyszerek is szakrálisan “szutykosak”. Ezt is meg kell tisztítani szakrálisan mielőtt beveszed. Ezután megiszod azt a vizet amit már előre “megkezeltek” szakrálisan számodra. Bevásárolsz… ugye tudod a láncmesében is a végletekig untatják a gyerekeket mielőtt végre vége lesz.

Nem beszélve a fekete mágiának mindenféle csodálatos bugyráról. A magyar nyelvben bevett fordulat az hogy: tisztára olyan ez mintha el lennék átkozva. Az emberek káros szándékait hívjuk fekete mágiának. Erről egy külön 1 napos tanfolyamot fogunk hamarosan indítani.

Valahogy így lesz nekünk is végünk, ha nem állunk fel, és nem teszünk végre valamit.

Amikor pár év múlva – ha lesznek, és még születnek igazi genetikailag nem módosított gyerekek- felteszik a kérdést, hogy Te mit csináltál akkor, amikor ez elkezdődött…. mit felelsz nekik????

Tudom, ez nem volt nagyon népszerű írás számodra, de osztom egy neves pszichiáter nézeteit. Babusgatva nem lehet az embereket kivezetni a jól megszokott kis szeméttelepükről.

 

Szóval ha nem babusgatásra vágysz vagyis, nem a saját igazolásodra hallgatnak meg, hanem valódi segíts-Égre, akkor várunk szeretettel.

Amennyiben azt gondolod hogy: ” én az ilyen dolgokban nem hiszek, nem érintenek meg ezek a dolgok, nem foglalkozom vele, mert ilyen szerintem nincs….” Nekik üzenjük:

Attól még a szakrális világ, és annak mindkét oldala létezik, annak ellenére, hogy Te nem hiszel benne. A villanyáramot sem látod a konnektorban ugye?

Nem feszegeted, csak tiszteled messziről. Ilyen a szakralitás is. Tisztelet és alázattal viszont olyan terhektől szabadulhatsz meg, ami eddig mázsás teherként ült a hátadon.

Szeretettel

 

Sándor és Liza