Skip to main content

Békétlen vagy. A benned lévő békét kérd vissza.

Elvették. Mikor vették el? Már 1 éve, vagy 50 000 éve? Mindegy. NINCS! Nézd meg a világot. Békétlen. Sodornak bennünket amerre akarnak.

A békétlenség álcaviharában aztán, azt csinálnak velünk, amit csak akarnak. Téged is kihasznál egy rendszer. Azért nem írok rendszereket, mert tulajdonképpen „csak” 1 rendszer használ ki, de az teljesen. Ez a békétlenség rendszere. A harmóniátlanság rendszer. Az a rendszer, amelynek ha birtokában lennél, akkor nem lenne gondod, nem lenne benned kétség, hogy bármit is meg tudsz csinálni, oldani. A békétlenség hozza azt, hogy a kételyeket teremt benned. Nem tudom, nem lehet megtennem, megoldanom. A  megoldás rendszere a HIT. A vallás és egyház nélküli hit önmagadban és egy támogatói rendszerben ami téged képes építeni naponta.

Amint viszont, visszanyered a békédet és a harmóniádat, a kis ujjadat megmozdítod már minden a helyére áll. Ez a szakralitás. Ezt adja neked. A helyreállítást, a békét és a harmóniát.  Ezt adná neked, ha hagynád…

Nem hagyod. Lekötnek a gondok, de a békétlenséget viszont megkapod. Hol érzed ezt? Leginkább a mellkasod tájékán. Ilyenkor nehéz az ember szíve. Nagyokat sóhajt, hogy hátha akkor könnyebb lesz a mellkasi rész. Teleszívjuk ilyenkor a tüdőnket levegővel és kifújáskor megkönnyebbedik kicsit ez a tompa nehéz érzés. Na, ilyenkor kell magad megtisztítani szakrálisan. A szakrális tisztítás csodája szavakkal történik, Te magad indítod el a saját gondolataiddal.

A napokban Nagykőrösnél egy gyönyörű fiatal lány a vonat elé ugrott. Halálra gázolta a szerelvény. A halála előtt 1 órával elköszönt a közösségi oldalon. Őszintén leírta, hogy nem a vonat elé ugorni fájdalmas, hanem az élete fájdalmas, mely a vonat elé viszi. Ez a depresszió. Ez a békétlenség.

Ekkor jön az érv, hogy nem találkozott jó ” szakértőkkel”. Kit tekinthetünk a téma szakértőinek?

 

Akit már köteleztek valaha a „paca tesztre”, és  rutinos, az 2 órát rászánva az interneten kiképezheti magát, hogyan tudja a leghatásosabban átvágni a „szakembert”, vagy felbérel valakit hogy mire is kell figyelni? Akkor most igaz, vagy nem igaz, hogy a pacák és ábrák képet adnak az emberek személyiségéről, és állapotáról?

Milyen képet? Azt a képet amit a szakember szeretne látni, azt a képet amit a kliens szeretne látni, vagy azt a képet amit a békétlenség elindítói szeretnének látni? Ezt a békétlenséget elindították sok-sok ezer éve.  Az sem érdekli a szakembereket, hogy elsőként ők mennek a levesbe, mert egy-egy komolyabb problémával rendelkező kliens igenis behozza a személyes terébe azokat a káros szakrális tereket, káros forrásokat- nevezzük így- amelyek aztán őt fogják megbetegíteni legközelebb. Elzárkóznak egy új, számukra idegen szemlélettől. Elzárják magukat a lehetőségtől, hogy megtisztuljon és szabaddá válhasson a saját erejéből. Hozzánk egykori tanítványaink ajánlásai alapján jönnek főként a jelentkezők. Ők már kipróbálták, gyakorolják minden nap. Adnak 2 percet az idejükből nap mint nap maguknak. Felismerték, hogy a saját sorsuk a saját kezükben van. Nem másoktól várják a megoldást.

Az emberi elme szereti a dogmákat. Megszokta. Megszokta, hogy tartani tudja magát hozzá. Amint találkozik egy másik véleménnyel és az egyezik az ő dogmatikus rendszerével- mint a közösségi médiában a tetszik gomb- akkor elindul a hiper-szuper vagyok érzés, amint azonban valami mással találkozik, valami újjal, a dogmáin túli térből, azonnal elindul az agresszív támadás benne. Nem megtapasztal ilyenkor a dogmákkal sulykolt ember, csak elfogadja a dogmáit és még mélyebben magáévá teszi!

Tudom nehéz, de pont ezért kérlek nevess sokat. Nevess akkor is, ha éppen fáj. Nevess, ha kilátástalan a helyzet, nevess- próbáld meg- ha láthatatlan kezek szorítják a torkod, próbálj nevetni rajta. Menj sétálni, mozogj, csodálkozz rá a világra. Lassan jön a tavasz. Figyeld csak meg, hogyan nyitja majd ki minden rügy az elkövetkező szépséget, és TE magad tisztítsd magadat. A szándék és gondolat a lényeg. Az TE magad vagy!

Így feloldódik az a szakrális rendszer amely megteremtődött benned és Téged nyomorít. Erről bővebben a tanfolyamon fogunk beszélni.

A nevetés  gyógyít. Gyógyítja a békétlenséget. A szépség gyógyítja a szenvedő szívedet. Vegyél 1 szál virágot ilyenkor télen. Tedd az asztalodra és csodáld meg percenként.

 

Megérted, hogy amint a saját kereteiden belül békéd van, akkor rendben vagy. Nevess, élj, csodálkozz a szépségen, felfedezz…. legyen békéd! Jó lenne, ha egyszer mindenki békét tudna tenni magában, akkor nem tudnának megforgatni bennünket a világ jelenleg hatalmon lévő rendszer kiszolgálói.

A következő 1-es tanfolyam Győrben lesz február 11.-én. Felmenő rendszerben oktatunk. Kérlek, hogy kezdésnek ne 3-as tanfolyamra jelentkezz. Köszönöm.

Tanfolyamokra és a hírlevelünkre itt tudsz jelentkezni:

https://hunsacra.hu/jelentkezes/

Béke legyen Veled!

Szeretettel: Liza