Skip to main content

Ezen a hétvégén szombaton és vasárnap Kaposváron lesz alapfokú Szakrális Anatómia tanfolyam, ahol a megnyugtatás végett Sándor beszélni fog a koronavírus szakrális vonatkozásairól, a koronavírus szakrális rendszeréről, keletkezési okáról és a tér szakrális tisztaságának a szerepéről, de legfőképp a koronavírus  elleni védekezés rendkívül egyszerű szakrális módjáról is . Hagyd abba a rettegést ez a vírus csak egy a sok közül, ne hagyd magadat megfélemlíteni a média és néhány hangos ostoba politikus által,
Ha fontos Neked a családod és a barátaid sorsa, akkor javaslom légy velünk, hogy szakrális ismereteket szerezz. Sohasem volt ennyire ez sürgető ez, és aktuális. Ha tudsz várunk téged ismételni, mert sok új információ van és megint egy kis változás van, mivel folyamatosan fejlődik az alaptanfolyam is. Két hét múlva Budapesten leszünk, aztán pedig Gyöngyösön.

Ne arra készülj, hogy ezek több száz fős csoportok, tehát nyugodtan eljöhetsz.  Ez azért írjuk le, mert már többen kérdezték. A csoportjaink alapfokon limitálva vannak. Azért, hogy valamennyi idő jusson egyénenként az emberekre, tehát soha sem több a csoport létszám 40 főnél alapfokozaton.

Várunk szeretetettel.

…tudd, hogy sok mindent nem tudunk mi folyik a háttérben. Vedd fel a kesztyűt és tanulj…

 

Jelentkezés