Skip to main content

„Nincs olyan, hogy „AGYHALÁL”, csak ÁLLÁSPONTOK vannak!

(„Az orvostudomány mai álláspontja szerint…..”)
De ki az az „orvostudomány”? A hierarchia. A hierarchiát a politikum jelöli ki .
Annak az álláspontját pedig 2 tényező befolyásolja:
1. annak az érdekcsoportnak a szándékai, melynek a megmondó orvosok is tagjai
2. és az orvostudomány tudatlanságának pillanatnyi szintje! ( ha két-elkedsz, (magyar nyelv) akkor nézz utána a pszichiátria                                      kezelések történeti alakulásának)
Ideje lenne a láthatatlant beépíteni az orvostudomány megértésébe és az orvostudomány irányítását az Ő kezükbe adni!

Az embernek van egy LÁTHATATLAN, azaz SZAKRÁLIS ANATÓMIÁJA is! Ez a láthatatlan anatómia az ember lénykomplexumának a 96 %-át teszi ki, bőrön belül és azon kívül egyaránt!

Ideje lenne Dr. Csókay András idegsebész professzor szavaira odafigyelni.

Ő pedig nem akárki, Ő az, aki a fejüknél összenőtt sziámi ikreket szétválasztotta!
„Az emberi agy is csak egy kivitelező szerv, igaz, a legmagasabb szinten differenciált. Olyan, mint az autó kormánykereke. Ahogy a kormányos is a kormánykerék mögött ül, az emberi személy lényege is az agy mögött van. Tehát szabad akaratunk nem az agyunkban van, de azt az agyunk segítségével közöljük. Tehát, az emberi személy lényege nem csak az agyban van. A lelkiismeret nem az agyban van. A szeretet a megbocsátás nem az agyban van, ahogy az Isten-kapcsolatunk sem.”
Ahogy Ő megfogalmazta; „az emberi személy lényege is az agy mögött van” ez az amiről én magyar szakrális anatómiaként beszélek, ami az ember számára láthatatlan, DE
• létező,
• érzékelhető
• és helyreállítható!

Szívesen (magyar nyelv) lennél Te az a riportban említett „agyhalott”szívdonor, aki felülsz műtét közben és megfogod az orvos kezét?