Skip to main content

Hullik a magyar.

Amikor éjszaka felébredünk, bizony sok-sok káros szándék észlelhető a személyes és közösségi életterünkben. Ezért ébredsz fel, vagy el sem tudsz aludni.  Ezért van az, hogy annyi különleges és szinte megmagyarázhatatlan – „nem találják az okát betegség” van. Aki szerzett már ismereteket a láthatatlanról,  a létrendszer működéséről, a szakrális anatómiáról, az tud magán segíteni. A többieket sajnos elvesztik szeretteik.

Még a zoknidat is le kell venned ahhoz, hogy az ujjaidon összeszámold, hány ismerősöd, rokonod van, akik jelenleg is komoly betegséggel küzdenek.

Gondolj bele az mennyi gyógyszer bevételt hoz azoknak az embereknek, akik „gondos” szakrális segítséggel teszik, vagy tetetik tönkre jelenleg személyes és közösségi életterünket.

Kerülni kellene azokat a helyeket, ahol azt állítják, hogy ők tudják a betegség valós okát, valamint azokat a helyeket is, ahol azt állítják, hogy az ő módszerük mindenre jó, mindenre megoldást ad.

Hamis tanúságtételekre kényszerítenek embereket, reklámozva ezzel azt, ami inkább árt mint használ.

Amikor beteg ember, beteg ember mellé ül le valahová, gyakorlatilag egymásba érnek a szakrális alkatrészeik melyek felépítik a szakrális lényünket.

Ezután pedig haza megy a beteg, és a szakrálisan szutykos személyes életterében próbál meggyógyulni.

Ne higgy senkinek! Még nekünk sem! Meg kell tapasztalni. Ha működik, akkor viszont ne kalandozz jobbra és balra, mert az csak összekeveri a szakrális kapcsolatrendszeredet és nem a várt dupla hatást éred el, hanem pont fordítva. Kiüti egymást a két, vagy több rendszer és a vége az lesz, hogy tényleg nem éred meg a nyugdíjkorhatárt.

A kör ezzel már be is zárult.

 

Olvass itt és gondolkozz magadban:

 

https://24.hu/fn/gazdasag/2019/10/26/nyugdijkorhatar-70-ev/